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이용수
요약
Abstract
1. 서론
2. 재료 및 방법
3. 결과 및 고찰
4. 요약
References
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Evaluation of Aspergillus Isolates from Korean Traditional Wheat-based Fermentation Starter Nuruk
한국생물공학회 학술대회
2016 .10
Microbial Succession of Culturable Bacteria in Nuruks Made with Different Water and Raw Materials
한국생물공학회 학술대회
2015 .10
Identification and Verification of Starch Degradation Activities Using Fungal Strains Isolated from Various Nuruks
한국생물공학회 학술대회
2021 .04
Success Stories in the Brewing Industry Using Korean Fermentation Starters
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
Comparisons of Simultaneous Saccharification and Fermentation Using Fungi Isolated from Nuruk
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
증류식 소주의 관능 특성 분석
한국산학기술학회 논문지
2023 .12
Assessment of Microbial Diversity in Korean Traditional Wheat Nuruk
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
누룩으로부터 다양한 곰팡이의 선별과 전분 분해 활성을 이용한 동시당화발효
KSBB Journal
2021 .09
벼누룩 첨가량에 따른 석탄주의 휘발성 향기성분에 관한 연구
한국산학기술학회 논문지
2021 .11
발효제 및 쌀의 도정률에 따른 막걸리의 품질특성평가
한국산학기술학회 논문지
2021 .07
Potent Thermotolerant Kluyveromyces marxianus Isolated from Nuruk
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
혐기성 수소발효를 결합한 생물학적 2단공정의 유기성폐자원 처리 및 바이오에너지 생산
한국수소및신에너지학회논문집
2015 .06
Lactic Acid Fermentation with Rice Koji as a Carbon Source
KSBB Journal
2015 .02
효소제를 달리한 현미 찹쌀 고추장의 품질특성 비교
한국산학기술학회 논문지
2021 .04
누룩과 입국의 종류를 달리한 식초의 품질 특성 비교 연구
한국산학기술학회 논문지
2021 .08
효소 농도별 막걸리의 쓴맛 감소 차이 비교
한국산학기술학회 논문지
2021 .09
Food Waste a Fermentation Future Feed
한국생물공학회 학술대회
2023 .10
Isolation of Saccharomyces cerevisiae Strains from Nuruk with High Ethanol Productivity
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
Isolation and Characterization of Levilactobacillus brevis SNU-SPC 70-2 from Korean Nuruk as Starter for Sourdough Fermentation
한국생물공학회 학술대회
2022 .09
Scale-up Strategy and Case Studies of the Bio-based Fermentation Process
한국생물공학회 학술대회
2023 .10
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