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이용수
2017
2016
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
참고문헌
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Comparison of Bioactive Compounds and Quality Traits of Breast Meat from Korean Native Ducks and Commercial Ducks
한국축산식품학회지
2015 .01
해동방법 및 저장기간이 오리고기의 이화학적 특성에 미치는 영향
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2017 .11
냉동과 해동 방법이 오리고기의 특성에 미치는 영향
한국가금학회지
2016 .12
해동육과 신선육으로 제조한 훈연 오리 가슴육의 품질 특성
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .06
Effect of Thawing Methods and Storage Time on Physicochemical Characteristic and Fatty Acid and Amino Acid Content of Frozen Duck Meat
한국가금학회지
2019 .12
Effect of Irradiation Parameters of Electron Beam on Detection Characteristics of Duck Meat during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
해동방법 및 저장기간이 오리고기의 지방산과 아미노산 함량에 미치는 영향
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2017 .11
Screening of Genetic Variations in Korean Native Duck using Next-Generation Resequencing Data
한국가금학회지
2023 .09
냉동 방법에 따른 오리고기의 저장기간이 지방산과 아미노산 함량에 미치는 영향
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2016 .11
Identification of Microorganisms in Duck Meat Products Available in Korea and the Effect of High Hydrostatic Pressure
한국축산식품학회지
2016 .01
Effects of Deep Freezing Temperature for Long-term Storage on Quality Characteristics and Freshness of Lamb Meat
한국축산식품학회지
2018 .01
Effect of Cell Alive System Freezing on Aged Hanwoo Brisket during Freezing Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Influence of E-beam on the Microbiological, Physical and Chemical Aspects of Frozen Duck Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
국내산 농산물의 과냉각 및 동결점 분석
Food Science and Preservation
2016 .06
Changes in Ultrastructure and Sensory Characteristics on Electro-magnetic and Air Blast Freezing of Beef during Frozen Storage
한국축산식품학회지
2015 .01
오리고기를 활용한 최신 가공기술 트렌드
축산식품과학과 산업
2017 .01
토종오리 고기의 급냉 후 해동 기간에 따른 이화학적 조성
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
키위 ‘스위트골드’ 과실의 수확시기에 따른 수확 후 품질 특성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
Technical requirements for cultured meat production: a review
한국축산학회지
2021 .01
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