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Response of growing pig in dietary sucrose supplementation on growth performance, nutrient digestibility, fecal score, and serum cortisol
Korean Journal of Agricultural Science
2024 .09
Effect of Basal Medium, Sucrose Concentration, Pre-Treatment on Anther Culture in Panax ginseng C. A. Meyer
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
배지 종류 및 sucrose 농도가 고란초과 3종의 기내 포자발아에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
보존용액이 Eucalyptus pulverulenta ‘Baby Blue’의 수명과 품질에 미치는 영향
화훼연구
2016 .01
Development of a Simple Enzymatic Method for Screening Sucrose Content in Legume Seeds
Plant Breeding and Biotechnology
2021 .09
Sucrose 첨가에 따른 초당옥수수(Zea mays saccharata Sturt.)잼의 제조 및 품질 특성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Alleviating Effect of the Application of the Easily Decomposable Carbohydrate on Ammonium Toxicity in Chinese Cabbage (Brassica rapa var. chinensis)
한국토양비료학회지
2015 .10
장미 ‘Dominica’의 절화수명 연장을 위한 오존수 및 당의 적정 혼용 처리 농도 구명
화훼연구
2022 .06
프리지아 신초의 액체배양 시 신초 생육을 위한 적정 MS배지와 Sucrose 농도
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Commercial Production of Fructooligosaccharide from Sucrose by the Aspergillus niger
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
푸코이단 홍국쌀 분말을 첨가한 머핀의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2017 .11
Exogenous Sucrose Improves Bioactive Compounds of Artemisia princeps
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
A high-fat and high-sucrose diet aggravates murine colitis in a sex- and age-dependent manner
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
전처리제 및 보존용액이 겹도라지의 절화수명에 미치는 영향
화훼연구
2015 .01
몇 가지 소재를 첨가하여 제조한 고구마 리큐르의 품질 특성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidant Effect of Autumn Olive Berry in Mice Fed a High-fat, High-sucrose Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
표고버섯 물 추출물의 항산화 활성 및 머핀의 품질 특성에 미치는 효과
한국식품영양과학회지
2019 .10
Influence of Photosynthesis and Sucrose Levels on Postharvest Quality and Longevity of Cut Roses
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Anti-obesity Effect of Autumn Olive Berry in Mice Fed a High-fat, High-sucrose Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
설탕 대체 당알코올 첨가 신품종 ‘으뜸’ 도라지정과의 이화학적 품질 특성 및 항산화성
한국식품영양과학회지
2017 .12
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