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저온 적응성 효모와 발효온도에 따른 약주의 품질특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .10
갈대 뿌리와 갈대순 첨가에 따른 약주의 품질특성
Food Science and Preservation
2015 .08
약주 제조를 위한 저온 적응성 효모의 특성
Food Science and Preservation
2015 .12
단백질과 지방첨가가 약주의 품질특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2015 .06
Inulin 분해효모 Wickerhamomyces anomalus JS01과 Saccharomyces cerevisiae KMBL7001의 혼합발효에 의한 돼지감자(Helianthus tuberosus L.)를 첨가한 약주의 발효 특성
Food Science and Preservation
2022 .08
Physicochemical Characteristics by Fermentation and Aging of Nonglutinous and Glutinous Rice Yakju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
참다래(Actinidia chinensis) 유래 Saccharomyces cerevisiae HKFR18의 양조특성
산업식품공학
2021 .08
Quality Characteristics of Marigold added Korean Traditional Wines (Yakju) by Heat Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
전처리를 달리한 연잎을 이용한 약주의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .04
도정도를 달리한 쌀누룩이 약주의 품질 변화에 미치는 영향
한국식품과학회지
2017 .06
Physiochemical Properties of Yakju (Korean Rice Wine), Supplemented with Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
LED 파장이 Saccharomyces cerevisiae의 생장에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2021 .03
Characteristics of Dry Type Yakju Fermented with Yeast Strains Isolated from Korean Traditional Starter ‘Nuruk’
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Analysis of Physiological Activity of Camellia japonica L. According to Fermentation Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
돼지감자(Helianthus tuberosus L.)의 첨가량과 증자처리에 따른 약주 발효 특성
Food Science and Preservation
2023 .02
Identification of Group Ideal for Korean Rice Wine (Yakju) using Euclidean Distance Ideal Point Modeling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Preparation of Korean Rice Wine with Probiotic Indigenous Saccharomyces cerevisiae and their Fermentation Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
저온송풍건조를 통한 약주용 효모의 종균화 및 발효 특성 모니터링
Food Science and Preservation
2021 .10
Bioactive Compounds and Antioxidant Activities of MBA-added Korean Traditional Wines (Yakju) by Pretreatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Characterization of Saccharomyces cerevisiae Isolated from Korean Traditional Foods and Their Effect on Flavor Profile on Makgeolli Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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