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천연 건강식품인 누에의 과거, 현재 그리고 미래
식품과학과 산업
2022 .06
Composition Analysis of Silkworm Powder by Preparation Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antidiabetic function and Chemical Composition of Silkworm Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Heat Treatment Did Not Affect on the Biological Safety and Lipid Composition of Silkworm Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Silkworm Dropping Extract Ameliorates Trimellitic Anhydrideinduced Allergic Contact Dermatitis by Regulating Th1/Th2 Immune Response
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physicochemical Properties of Meat Batter Added with Edible Silkworm Pupae (Bombyx mori) and Transglutaminase
한국축산식품학회지
2017 .01
Study on the effect of high blood pressure and blood cholesterol from silkworm peptides using hydrolysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparative Study of Functional Components of Silkworms and Mulberry Leaves: Impact of Varieties and Leaf Parts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Single-dose oral toxicity study of genetically modified silkworm expressing EGFP protein in ICR mouse
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .03
Immune-enhancing effect of seaweed extract complex in vitro and in vivo
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Immune-enhancing Effect of Oriental Herb Extract Mixture, TF-343 in RAW 264.7 Macrophage and Immune-suppressed Mice Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Functional Effects of Steamed Mature Silkworm Powder, Bombyx mori
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Silkworm Dropping Extract Regulate Food Allergic Symptoms via Inhibition of Th2-related Responses in OVA-induced Food Allergy Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Improvement of Freeze-Drying Process of Immune Lactic Acid Bacteria for Duchenne Muscular Dystrophy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Assessment of CPC, AS extracts, and mixtures of the two on immune enhancing activity in vitro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Streptozotocin 유발 당뇨모델을 이용한 건조누에 동충하초의 항당뇨 효과
한국식품영양학회지
2017 .08
Quality Characteristics of Mulberry Wine using Freeze-Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
냉해동 처리에 따른 오미자 담금주의 추출특성
한국식품영양학회지
2021 .01
Functional Properties of Hydrolysate from Silkworm Fed Cudrania tricuspidata Leaf
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Freeze-thawing을 통해 제조된 나노셀룰로오스 하이드로젤의 특성
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2023 .04
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