지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
서론
본론
요약
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Composition Analysis of Silkworm Powder by Preparation Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
다양한 건조방법에 따른 블랙베리 분말의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .06
Observation of Odor Changes in Radish Powder Due to Freeze-Drying and Hot Air Drying Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Antidiabetic function and Chemical Composition of Silkworm Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Heat Treatment Did Not Affect on the Biological Safety and Lipid Composition of Silkworm Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparative Evaluation of Physicochemical Properties of Pine Needle Powders Prepared by Different Drying Methods
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
건조방법을 달리한 늙은 호박의 품질 특성 및 항산화 효과
한국식품영양학회지
2018 .01
Enhancement of Antioxidant Activity of Onion Powders by Browning during Drying Process
한국식품과학회지
2016 .02
Quality characteristics of lotus root (Nelumbo nucifera G.) with osmotic treatment depending on drying methods
Food Science and Preservation
2025 .02
건조방법에 따른 유자 분말 및 이를 함유한 발포정의 품질특성 및 기능성 분석
한국식품영양학회지
2024 .06
Functional Characteristics of Freeze-Dried Surimi Powder Using Domestic Croaker
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Functional Effects of Steamed Mature Silkworm Powder, Bombyx mori
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidant Activity and Sensory Characteristics of Muffins Containing Freeze-Dried Banana Peel Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
동결건조 고섬유질 야채 조직감 향상 전처리 방법 연구
산업식품공학
2015 .01
건조방법에 따른 칡 추출물의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .10
Effects of Freeze-dried Black Raspberry Powder on Antioxidant and Antiinflammatory Markers in the Serum of Ovariectomized Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
동결건조한 원부재료를 이용하여 제조한 나박김치의 저장 중 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .04
Physicochemical Properties of Meat Batter Added with Edible Silkworm Pupae (Bombyx mori) and Transglutaminase
한국축산식품학회지
2017 .01
Immune enhancing effects of silkworm, freeze-dryed Bomby morib extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant Activities and Polyphenol Contents of Freeze Dried Aronia on Extraction Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
0