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이용수
세계 밀 산업
국내 밀 산업
국내 밀 품종개발 및 연구
결론
참고문헌
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
대마 소재 산업의 현황과 전망
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
딸기 산업의 현황과 전망
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Wheat and Wheat-Derived Beverages: A Comprehensive Review of Technology, Sensory, Biological Activity, and Sustainability
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .12
국산와인 분류방법의 현황
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
A Study on the Quality Characteristics of Domestic Wheat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
차세대 염기서열분석을 통한 밀 기능유전체 연구의 현황과 전망
한국육종학회지
2018 .01
Classification of 31 Korean Wheat (Triticum aestivum L.) Cultivars Based on the Chemical Compositions
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
Comparison of Allergy-Inducible Wheat Protein Contents among Imported and Domestic Wheat Flours in Korea
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
국내산과 호주산 밀전분의 이화학적 특성 비교
한국식품과학회지
2022 .12
Differential induction of allergy responses by low molecular weight wheat proteins from six wheat cultivars
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
조숙 및 다수성 국산밀 품종으로 제조한 국수의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2022 .02
국산우유, 왜 우수한가
낙농·육우
2015 .01
Quality characteristics and bread-making properties of Korean whole wheat flour produced at different addition levels of wheat bran
Food Science and Preservation
2024 .08
Anti-inflammatory Activities of Wheat grain and Wheatgrass extracts of Korean origin in LPS-Stimulated RAW 264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
한국의 제분 산업 발달사
식품과학과 산업
2017 .06
Real Time PCR을 활용한 가공식품에서의 밀 검출에 관한 연구
산업식품공학
2019 .01
국산 발효종균의 자원화 및 산업화를 위한 연구 현황
식품산업과 영양
2018 .12
Genetic Diversity and Population Structure of Mongolian Wheat Based on SSR Markers: Implications for Conservation and Management
Plant Breeding and Biotechnology
2017 .01
아그로박테리움 매개 밀 형질전환
한국육종학회지
2022 .12
기후변화 대응을 위한 제지산업에서의 온실가스 관리 현황 및 전망
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .04
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