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PHYSICAL PROPERTIES OF FLYING FISH ROE ANALOGS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
PHYSICAL PROPERTIES OF FLYING FISH ROE ANALOGS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Optimization of Physicochemical Factors for the Sphericity of Capsule Type-Fish Roe Analogs using Equipment with Double Nozzles
산업식품공학
2016 .01
Properties of the Flying Fish Egg Analogs Manufactured for Mass Production
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Production optimization of flying fish roe analogs using calcium alginate hydrogel beads
Fisheries and Aquatic Sciences
2016 .01
Hydrocolloids Decrease the Digestibility of Corn Starch, Soy Protein, and Skim Milk and the Antioxidant Capacity of Grape Juice
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .12
Effect of Hydrocolloids on the Quality Properties of Non-Dairy Whipped Cream
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
명란의 등급별 영양 특성
한국수산과학회지
2019 .04
CHEMICAL COMPOSITIONS AND FUNCTIONAL PROPERTIES OF PROTEIN CONCENTRATES FROM FISH ROE RESIDUES AFTER WATER EXTRACTION
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
CHEMICAL COMPOSITION AND FOOD FUNCTIONALITY OF PROTEIN ISOLATE RECOVERED FROM FISH ROE RESIDUE AFTER WATER EXTRACTION
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Functionality and Biological Activities of Processing Waste-waters Generated during Protein Isolate Preparation of Fish Roe by pH-shift Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
FISH MEAL ANALOGS: ENHANCEMENT OF ANIMAL BY-PRODUCT CONCENTRATES AS SUBSTITUTES FOR FISH MEAL & FISH OIL IN AQUACULTURE FEEDS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Z세대의 명란 소비 특성에 관한 연구 -표적집단면접(FGI)을 중심으로-
수산해양교육연구
2022 .06
The Ethanolic Extract of Rubus occidentalis Improves Dexamethasone-Induced Sarcopenia in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
나트륨 저감 제품에 대한 태도, 수용도 및 나트륨 인지가 나트륨 저감 식품 구매의도에 미치는 영향 - 식품전문가를 중심으로 -
한국식품영양학회지
2016 .02
Application of multivariate analysis to classify hydrocolloids based on in vitro starch digestibility and rheological property of Segoami
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Devlopment of low-fat mayonnaise mimics using chickpea and thickening hydrocolloids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Nutritional and quality attributes of eggless muffins formulated using insect protein isolate and hydrocolloid solutions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
A Study on Establishment and Application of Sodium Reference Value for Selecting Restaurants Using Less Sodium in Daegu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
국내외 나트륨 저감 기술 동향
식품과학과 산업
2016 .06
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