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Are Beneficial Health Effects of Leuconostoc sp. Enough for Development of Probiotic Starter?
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
Clover Cyst Nematode Dominates and Causes Damage in Kimchi-Cabbage Fields in Korea
The Plant Pathology Journal
2025 .04
Comparative Analyses of Kimchi Fermentation Process according to the Leuconostoc mesenteroides Strains as Starters
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
KCl Effect on Growth of Leuconostoc mesenteroides CS-5 under the High Salt Concentration
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
인천지역 고등학생들의 김치에 대한 인지 및 선호도에 관한 연구
한국식품조리과학회지
2017 .01
A Potent Cationic AMP from Bacillus sp. as a Probiotic Food Produced from Kimchi
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
한국 거주 중국인을 대상으로 한 한국 김치에 대한 정성적 기호도 조사
동아시아식생활학회지
2017 .04
The Effect of Milk Protein on the Biological and Rheological Properties of Probiotic Capsules
Journal of Microbiology and Biotechnology
2020 .01
Characterization of Probiotic Properties of Lactobacillus plantarum SRCM101594 Isolated from Kimchi
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Characterization of Probiotic Properties of Lactobacillus plantarum SRCM101502 Isolated from Kimchi
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Genomic and Metabolic Features of Kimchi Lactic Acid Bacteria during Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2018 .04
Pan-genome and Metatranscriptome Analyses Provide Insights into the Genomic and Metabolic Features of Leuconostoc mesenteroides in Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
Development of Leuconostoc mesenteroides EFEL Strain-specific Barcodes PCR and Its Application for Rapid and Accurate Identification and Quantification in Kimchi
한국미생물학회 학술대회논문집
2020 .10
Trends, Functionalities, and Prospects of Probiotics
한국미생물·생명공학회지
2022 .12
미국인들의 김치에 대한 인식과 소비행태 조사
동아시아식생활학회지
2024 .10
Validation of Probiotic Species Identification in Probiotic Products Using Real-time PCR Method Based on Large-scale Genomic Analysis
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
A Study on the Heavy Metals of Distributed Kimchi in Seoul
한국분석과학회 학술대회
2023 .05
[Erratum] First Report of Pectobacterium versatile as the Causal Pathogen of Soft Rot in Kimchi Cabbage in Korea
Research in Plant Disease(식물병연구)
2023 .06
Commercial Application of Probiotics Isolated in Korea
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
Oral Delivery of Probiotics Using pH-Sensitive Tablets
Journal of Microbiology and Biotechnology
2017 .01
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