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Guidance for the Food Industry on Reducing Sodium in Home Meal Replacement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
가정식 대체식품(Home Meal Replacement)의 현황 및 기술동향
식품산업과 영양
2017 .06
Food Consumption and Market Trend of Home Meal Replacement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparison of Trans Fat, Sugar, and Sodium Content between Home Meal Replacements and Restaurant Foods in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of Rice-based Home Meal Replacement Products by Microwave Cooking
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
나트륨 저감 제품에 대한 태도, 수용도 및 나트륨 인지가 나트륨 저감 식품 구매의도에 미치는 영향 - 식품전문가를 중심으로 -
한국식품영양학회지
2016 .02
HMR 가정식 대체 식품은 왜 성장하는가?
식품산업과 영양
2017 .06
Consumer Attitudes and Purchasing Behavior of Senior-Friendly Home Meal Replacement Products in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Vitamin B12 Content in Commercial Noodle Dishes Consumed as Home Meal Replacement in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Qualitative Consumer Research for Development of Home-Meal Replacement Porridge Products for Breakfast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Qualitative consumer research for development of home-meal replacement porridge products for breakfast for teenagers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Supplementary effects of sodium butyrate in graded levels of fish meal replaced diets containing meat meal, chicken byproduct meal and soy protein concentrate for red seabream (Pagrus major)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Method validation of polycyclic aromatic hydrocarbons Using by gas chromatography-mass spectrometry from home meal replacement products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Analyses of Cholesterol, Tocopherols, β-Carotene and Retinol in Home Meal Replacement Menu in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The influence of replacement of fish meal partially with a combined meat meal and chicken by-product meal (CMC) in a diet fed to olive flounder (Paralichthys olivaceus), includes challenge test against Streptococcus iniae
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
나트륨 섭취 인지수준에 따른 식사 장소별 식행동 및 식이 자아효능감
한국식품영양학회지
2017 .02
A Study on Establishment and Application of Sodium Reference Value for Selecting Restaurants Using Less Sodium in Daegu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
FISH MEAL REPLACEMENT BY FERMENTED MIXTURE CONTAINING SOYBEAN MEAL AND EARTHWORM MEAL, Eisenia foetida IN DIET OF WHITE SHRIMP, Litopenaeus vannamei
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
2016년 국민건강영양조사에 나타난 식사 횟수에 따른 영양 및 식품섭취 실태조사 - 20, 30대 여자를 중심으로
한국식품영양학회지
2020 .01
나트륨 고섭취자의 특성 및 섭취 영향 요인에 대한 분석
한국식품영양학회지
2018 .01
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