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가정식 대체식품(Home Meal Replacement)의 현황 및 기술동향
식품산업과 영양
2017 .06
Case Studies on Reducing Sodium in Home Meal Replacement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Guidance for the Food Industry on Reducing Sodium in Home Meal Replacement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
소비 트렌드에 따른 가정간편식 개발 전략
식품과학과 산업
2017 .09
Quality Characteristics of Rice-based Home Meal Replacement Products by Microwave Cooking
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
HMR 가정식 대체 식품은 왜 성장하는가?
식품산업과 영양
2017 .06
Consumer Attitudes and Purchasing Behavior of Senior-Friendly Home Meal Replacement Products in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
대학생의 혼자식사와 가공식품에 대한 인식 및 섭취 실태 조사
한국식품영양학회지
2016 .12
Vitamin B12 Content in Commercial Noodle Dishes Consumed as Home Meal Replacement in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
가정간편식의 시장 동향 분석
식품과학과 산업
2017 .03
Seafood processing technology that will redefine a post COVID-19 world
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Qualitative Consumer Research for Development of Home-Meal Replacement Porridge Products for Breakfast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Qualitative consumer research for development of home-meal replacement porridge products for breakfast for teenagers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Global health functional food consumption trend
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of Trans Fat, Sugar, and Sodium Content between Home Meal Replacements and Restaurant Foods in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Post-COVID19 Era, Changes in Food Industry and Sustainable Food Consumption
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Method validation of polycyclic aromatic hydrocarbons Using by gas chromatography-mass spectrometry from home meal replacement products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Analyses of Cholesterol, Tocopherols, β-Carotene and Retinol in Home Meal Replacement Menu in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The influence of replacement of fish meal partially with a combined meat meal and chicken by-product meal (CMC) in a diet fed to olive flounder (Paralichthys olivaceus), includes challenge test against Streptococcus iniae
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Economic analysis of facility meal provision using senior-friendly food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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