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Comparison of Inhibitory Effects of Adipocyte Differentiation by Spirit vinegar and Natural Fermented Apple Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
식초산업의 현황과 기능성 그리고 발전 전략
식품과학과 산업
2020 .06
Anti-obesity effect of Burdock Vinegar on High Fat Diet Fed Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-Obesity Effect of Deodeok Vinegar on High Fat Diet Fed Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Monascus-Fermented Grain Vinegar on in vitro Anti-Hyperglycemic Enzyme and Anti-obesity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quality Characteristics and Functionality of Apple Vinegar Using Condensed Apple Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anti-obesity Effect of Lactic acid-Fermented Garlic Extract in High-Fat Diet Induced Obese Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti-Obesity Effect of Fermented Helianthus tuberosus L. Extract and Vinegar in High-Fat Diet Induced C57BL/6J Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anti-Obesity Effect of Lactobacillus plantarum BK-021 in Diet-Induced Obese Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Comparison of Commercial Apple Cider Vinegar with Different Materials and Fermentation Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
식초 산업의 발전사와 최근 현황
식품과학과 산업
2022 .03
Changes in Quality Characteristics of Vinegar Fermented by Addition of Black Garlic Using Different Alcohol Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
착과량에 따른 감홍 /M.9 사과의 생장과 과실 품질
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Immunomodulatory and Anti-Metastatic Activities of a Crude Polysaccharide Isolated from Korea Apple Vinegars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-obesity and anti-inflammation effects of Cudrania tricuspidata fruit vinegar in 3T3-L1 adipocyte
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anti-obesity Effects of Fermented Soy-powder Milk with Lactobacillus Plantarum P1201 in High-fat Diet-induced Obese Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Cudrania tricuspidata Fruit Fermented Vinegar Alleviates Obesity in High-Fat Diet-Induced C57BL/6N Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
초산균을 달리하여 제조한 사과식초의 품질특성
한국식품영양학회지
2024 .08
배를 이용한 발효식초의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .12
Quality Analysis, Ginsenosides and Fragrance Compounds Comparison of White Ginseng Vinegar, Red Ginseng Vinegar and Black Ginseng Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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