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Anti-obesity Effects of Spergularia marina Griseb Powder in Rats Fed a High Fat Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Spergularia marina Griseb Extracts on Proliferation and Differentiation of 3T3-L1 Cells and Pig Preadipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Nutrition facts and radical savenging, anti-Inflammatory Effects of Spergularia marina Griseb by prethanol solvent extraction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Anti-photoaging effect of Spergularia marina crude extract in human dermal fibroblasts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of Nutritional Components and Antioxidative Effects of Spergularia marina According to Different Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidant Compound and Antioxidant Activity of Cooking Brown Rice with Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
A Study on the Functionality of Halophytes from Coast area of Jeollanam-do
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antioxidant, Anti-Inflammatory, and Anti-Proliferative Activities of Antirrhinum majus L. Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
A study on the potential anti-inflammatory and anti-proliferative effects of wheat by-products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Anti-oxidant and hair growth-promoting effects of Eclipta prostrata, Acorus gramineus Aiton and Spergularia marina Extract in Human Hair Follicle Dermal Papilla Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of different cooking methods on the quality and antioxidant activity of black carrot during storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of drying methods and extract solvents on the anti-oxidant, anti-proliferative, and anti-inflammatory activities of Melosira nummuloides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidant and Anti-diabetic Activity of Sumi Potato According to Different Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidant and Anti-Inflammatory Activity of Wild-Plants Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
조리 방법에 따른 자색 당근의 품질 특성 및 항산화능의 변화- 조리 방법에 따른 항산화 잔존량 -
한국식품영양학회지
2019 .01
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Effect of Extracting conditions on Antioxidant and Anti-Inflammatory of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant and skin anti-aging activity of 70% ethanol extracts of natural plants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
세발나물 분말을 첨가한 쿠키의 품질특성
Food Science and Preservation
2015 .04
언어네트워크 분석 기법을 활용한 마리나항만법 내용 분석
해양환경안전학회지
2018 .01
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