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Comparison of Antioxidant Activities of Three Different Fleshed Color Sweet Potatoes after Frying
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2018 .06
고구마 첨가가 우육 햄버거 패티의 품질에 미치는 영향
한국지역사회생활과학회지
2018 .02
생고구마와 삶은 및 구운 고구마의 식품성분 비교
한국지역사회생활과학회지
2017 .02
반응표면분석법을 이용한 자색고구마가루 첨가 타락죽의 제조조건 최적화
동아시아식생활학회지
2024 .06
품종별 고구마 페이스트를 이용한 고구마형 쌀구움과자 개발
한국식품조리과학회지
2017 .01
생감자와 삶은 감자의 식품성분 비교
한국식품조리과학회지
2016 .01
The Physicochemical Characteristics of Sweet Potato Starches from Ten Korean Varieties
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2016 .05
Virus Incidence of Sweet Potato in Korea from 2011 to 2014
The Plant Pathology Journal
2017 .10
자색 콜라비 가식부와 껍질 에탄올 추출물의 항산화 활성 및 암세포 증식 억제효과
한국지역사회생활과학회지
2015 .05
전과정평가법을 활용한 고구마 및 풋옥수수의 탄소배출량 산정
한국기후변화학회지
2023 .02
자일리톨을 첨가한 고구마순김치의 발효 중 품질 특성 연구
동아시아식생활학회지
2018 .10
[Erratum]: The Effects of High Temperature on Infection by Potato virus Y, Potato virus A, and Potato leafroll virus
The Plant Pathology Journal
2017 .02
Effect of cultivation regions, genetic cultivar, and tuber parts of potato about total, reduced, and oxidized vitamin C content
한국분석과학회 학술대회
2024 .11
Evaluation of Antioxidative Effects of Lactobacillus plantarum with Fuzzy Synthetic Models
Journal of Microbiology and Biotechnology
2018 .01
Proteome Analysis of Disease Resistance against Ralstonia solanacearum in Potato Cultivar CT206-10
The Plant Pathology Journal
2016 .02
Biological Control of Potato Common Scab by Antagonistic Bacteria Isolated from Roots of Resistant Cultivar
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
Application of a qualitative real-time polymerase chain reaction method for detecting genetically modified potato in potato products
한국분석과학회 학술대회
2016 .11
Molecular Characterization of Five Potyviruses Infecting Korean Sweet Potatoes Based on Analyses of Complete Genome Sequences
The Plant Pathology Journal
2015 .12
비파 부위별 분말의 영양성분 비교
한국지역사회생활과학회지
2015 .08
Validation of analytical method for glycoalkaloids(GAs) in potato tubers and effects of pre-treatment on GAs contents of potato
한국분석과학회 학술대회
2022 .11
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