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Antioxidant Activity and Quality Characteristics of Liquors added Hibiscus syriacus Cultivars
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2018 .06
고지방식이로 유도된 비만 C57BL/6 쥐에서 발효 무궁화 추출물의 항산화 활성
생명과학회지
2017 .07
잎채소 분말을 첨가한 초콜릿의 품질특성 및 항산화 활성
한국식품조리과학회지
2017 .01
무궁화 추출물의 항산화 활성 및 혈액 순환 개선에 미치는 효과
생명과학회지
2016 .12
Chocolate consumption and the prevalence of metabolic syndrome in the Korean adult population: an analysis based on the 2014-2016 Korea National Health and Nutrition Examination Survey
Nutrition Research and Practice
2021 .02
Chocolate consumption and the prevalence of metabolic syndrome in the Korean adult population: an analysis based on the 2014-2016 Korea National Health and Nutrition Examination Survey
Nutrition Research and Practice
2021 .02
히비스커스 분말 첨가가 머핀의 품질에 미치는 영향
한국지역사회생활과학회지
2019 .11
복숭아 분말 첨가 초콜릿과 초콜릿 코팅 복숭아 스낵의 제조 및 품질 특성
동아시아식생활학회지
2017 .10
A Study on Food Safety in Chocolates and Candies: Pb, Tar Colors and Microbial Contaminants
한국분석과학회 학술대회
2023 .05
Effects of Roselle (Hibiscus sabdariffa L.) Calyx Powder Addition on the Quality Characteristics of Pound Cake
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2018 .06
Characterization of Hibiscus Latent Fort Pierce Virus-Derived siRNAs in Infected Hibiscus rosa-sinensis in China
The Plant Pathology Journal
2020 .12
The complete chloroplast genome sequence of Hibiscus sabdariffa (Malvaceae)
식물분류학회지
2022 .06
히비스커스 찻잎의 원산지 별 항산화 물질과 항산화능 간의 상관관계 분석
동아시아식생활학회지
2018 .02
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of Morning Bread containing Laver Powder
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2018 .06
Small RNA Transcriptome of Hibiscus Syriacus Provides Insights into the Potential Influence of microRNAs in Flower Development and Terpene Synthesis
Molecules and Cells
2017 .08
흰색 무궁화꽃과 분홍색 무궁화꽃 추출물의 항산화, 멜라닌 합성 저해 및 항균활성 비교
한국지역사회생활과학회지
2023 .02
Antioxidant Activity of the Kombucha
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2018 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of Wet Noodles with Varied Levels of KAMUT
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2018 .06
한국에서 재배한 설향 및 장희 딸기의 성숙도별 일반 품질 및 항산화능 분석
동아시아식생활학회지
2016 .02
In Vivo/In Vitro Properties of Novel Antioxidant Peptide from Pinctada fucata
Journal of Microbiology and Biotechnology
2021 .01
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