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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
References
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Quality Characteristics of Madeleine Added with Different Rice Variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
생강청을 활용한 고콜레스테롤혈증에 도움이 되는 마들렌의 품질 및 특성
한국식품영양학회지
2022 .08
Effects of color barleys fermentation on physicochemical properties, antioxidant activities and adipocyte differentiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
홍게(Chionoecetes japonicus) 다릿살 분말을 첨가한 마들렌의 제조 및 품질특성
한국수산과학회지
2016 .06
Kiwifruit: Antioxidant and Neuroprotection
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
유산균을 이용한 발효 고구마의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2019 .01
A New Kiwifruit Variety, ‘Mega Gold’ with yellow Fleshed and Big Size
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Quality and Antioxidant Properties of Fermented Sweet Potato Using Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
유산균 발효에 의한 골드키위 발효물의 항산화 효능 증진
Food Science and Preservation
2018 .04
유산균으로 발효한 황기 잎 추출물의 이화학적 특성 및 항산화 활성
한국약용작물학회지
2020 .12
Improved Functions of Fermented Coffee by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
후숙시기 동안 참다래의 품질, 기능성 및 액티니딘 함량 변화 조사
Food Science and Preservation
2016 .06
Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of Fermented Radish Juice by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidant activity of Opuntia robusta and its total polyphenol and flavonoid contents
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .09
유산균의 종류 및 귀리 첨가가 요구르트의 품질 및 항산화활성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2021 .12
Quality characteristics of Back kimchi with different lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of the Fermentation Product of Fruit and Vegetable Juices by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
A Novel Method to Evaluate Antioxidant Activity of Polyphenols
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Study on the Method of Increasing Total Acidity Using Acetic Acid Bacteria by Introducing LED Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comparison of Physiological Activity on Garlic Fermented by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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