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茶 製造中의 主要成分의 化學的 變化
한국식품영양과학회지
1983 .06
Development of Yellow Tea, Oolong Tea, and Black Tea Using Korean Green Tea
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
녹차, 오룡차, 및 홍차 추출물의 항균효과
한국식품영양과학회지
1995 .04
Quality Properties of Enzymatically Fermented Tea Prepared with Korea Green Tea Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[S6-1] Aroma Formation Mechanism in Fermented Tea, Oolong Tea and Black Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Tea Production in China and Therapeutic Effect of Tea
식품과학과 산업
1989 .09
Development of Black Tea with Treatment of Yeast Using Green Tea Leaves
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
HPLC에 의한 녹차의 polyphenol 화합물의 분리 및 polyphenol의 생리활성
한국식품과학회지
2003 .12
Linking the Distribution of Green Tea Polyphenols to Physiological Effects in Mouse
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Changes of Chemical Components and Physiological Activities during Semi-Fermentation Tea Manufacturing Process Using Green Tea Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Antioxidant Activity of Herbal Teas Available on the Korean Market
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
Tea and Cancer
식품과학과 산업
2005 .09
미생물을 이용한 후발효차의 발효기간별 항산화 성분 및 활성의 변화
한국식품영양과학회지
2011 .08
Mechanism and Clinical Studies on the Anti-Caries Effect of Green Tea Polyphenols
한국식품과학회 심포지엄
2003 .06
The Effects of Tea Manufacturing Methods on the Contents of Chemical Components and Antioxidative Activity in Tea Infusions
Food Science and Biotechnology
2004 .04
Changes in Sensory Quality and Catechins Content in Tea Extracts as Influenced by Infusion Temperatures and Times
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2007 .12
[OP-09] Antioxidant, Tyrosinase Inhibitory, and Acetylcholine esterase Inhibition Activities of Green Tea, Green Tea Seed, and Green Tea Pericarp
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Optimization of Ultrasonic Extraction of Tea Phenolic Compounds from Lower Grade Green Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P2-80] Analysis of Catechin and Caffeine in Four Varieties of Jeju Green Teas according to the Harvest Season
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[S10-4] Evaluation of Potential Bioactivities from Marine Algae and Their Industrial Applications
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
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