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Quality Change of ‘Hayward’ (Actinidia Deliciosa) Kiwifruit Wine Influenced by Skin Addition
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
저온 및 CA저장 참다래 ‘Hayward’의 저장 후의 연화 및 생리적 변화
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2001 .02
Quality Characteristics of Wine Prepared with Domestic Kiwifruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Quality Properties of Wine from Kiwifruit New Cultivar
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
Quality Properties of Wine from Korean Kiwifruit New Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
The Effects of Ethylene Treatment on the Bioactivity of Conventional and Organic Growing ‘Hayward’ Kiwifruits
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
참다래 성목 주지 갱신 효과
한국원예학회 학술발표요지
2003 .05
참다래 수액 특성 및 화학성분에 관한 연구
한국원예학회 학술발표요지
1996 .10
참다래 후숙 촉진을 위한 에틸렌발생제 처리 효과
한국원예학회 학술발표요지
1996 .05
Nitric Oxide Treatment to Extend Shelf Life in ‘HAYWARD’ Kiwifruit
한국원예학회 학술발표요지
2004 .10
Chemical Composition, and Antioxidant Capacity of Kiwifruit Wines Compared with Red and White Red Wine in Vitro Assays
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
아황산 및 당 내성을 가진 토착형 Saccharomyces cerevisiae 효모에 의한 캠벨얼리 포도주의 발효 특성
Food Science and Preservation
2013 .10
지구온난화에 따른 제주도 내 참다래 개화일의 지리적 이동
한국농림기상학회지
2012 .01
Saccharomyces cerevisiae JIS 균주로 발효한 오디와인의 대사체 분석
Food Science and Preservation
2020 .04
Antioxidant Activity on Oxidative Stress in Rats Fed Kiwifruit Wine with a High-fat Diet
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
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