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Hexane fraction from the ethanolic extract of Sargassum serratifolium suppresses cell adhesion molecules via regulation of NF-κB and Nrf2 pathway in human umbilical vein endothelial cells
Fisheries and Aquatic Sciences
2019 .01
혈관내피세포에서 TNF-α로 유도되는 혈관염증에 대한 쏙(Upogebia major) 효소가수분해물의 억제 효과
한국수산과학회지
2018 .04
순무(Brassica rapa L.)의 TNF-α 자극에 의해 유도된 혈관염증 개선 효능
한국식품영양과학회지
2020 .02
상추 추출물(Lactuca sativa L.)의 혈관내피세포에서 항염증 작용과고지방 식이 생쥐에서 혈중 지질농도 개선에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .12
대식세포에서 나문재 분말을 함유한 된장의 항염증 효과
한국식품영양학회지
2019 .01
Inhibition Effect of Enzymatic Hydrolysate from Japanese Mud Shrimp (Upogebia major) on TNF-α-induced Vascular Inflammation in HUVEC cells
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Cirsium japonicum var. maackii Extract Suppress Vascular Adhesion Factor Expression in TNF-α-treated Human Vascular Endothelial Cells by Inhibiting NF-κB Activation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Protective effects of Angelica keiskei extract against TNF-α-induced oxidative stress and vascular inflammation in human umbilical vein endothelial cells
Food Science and Preservation
2024 .08
Ethanolic extract from Sargassum serratifolium inhibits tumor necrosis factor-α-mediated vascular inflammation in human umbilical vein endothelial cells
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Quality Characteristics of Commercial Doenjang and Traditional Doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Angelica keiskei extract suppress VCAM-1 and ICAM-1 expression in TNF-α-treated human vascular endothelial cells by blocking NF-κB activation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
저장기간에 따른 전통된장과 개량식된장의 이화학적 특성, 기능성분 및 대사체 분석
한국식품영양학회지
2016 .10
The Effect of Raphanus sativus on Expression of Adhesion Molecules in Human Aortic Endothelial Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Mass spectrometry-based metabolomic study of traditional Doenjang effects against hepatic fibrosis
Applied Biological Chemistry
2016 .01
Analysis of differences in flavor and sensory characteristics of doenjang and Korean -style doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
SARGAQUINOIC ACID ISOLATED FROM Sargassium serratifolium INHIBITS TUMOR NECROSIS FACTOR-α-MEDIATED VASCULAR INFLAMMATION IN HUMAN UMBILICAL VEIN ENDOTHELIAL CELLS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Comparison of organic and non-organic doenjang from physiochemical, antioxidant activities and sensorial perspectives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Improvement Effect of Turnip (Brassica rapa L.) on TNF-αinduced vascular inflammation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
경기지역 전통 된장의 발효 기간 중 온도와 품질 변화
한국식품영양학회지
2020 .01
Anti-inflammatory effect of medicinal plants extracts in LPS-induced RAW264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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