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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Yeast Fermentation on Antioxidant Activity of Coffee
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Metabolite Profiling of Makgeolli for the Understanding of Yeast Fermentation Characteristics during Fermentation and Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
반응표면분석법을 이용한 오디액의 유산발효 조건 최적화
한국식품영양과학회지
2019 .05
유산균을 이용한 비상품 발효 토마토의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2018 .02
Optimum Fermentation Conditions and Fermentation Characteristics of Blueberry Fermentation Liquer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Analysis of Physiological Activity of Camellia japonica L. According to Fermentation Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparison of Antioxidant Activities in Tomato Bagel and Tomato Cookie Added Tomato Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Enhancement of 1-Deoxynojirimycin Production by Optimizing the Conditions for Mulberry Leaf Extract Fermentation by Lactobacillus plantarum
산업식품공학
2020 .01
강황 발효를 위한 최적 배양 조건 탐색과 김치 유래 발효균주 선발
산업식품공학
2020 .01
효모 첨가 유무에 따른 막걸리의 발효 중 미생물 군집 및 이화학적 특성 변화
한국식품과학회지
2020 .10
Overexpression of a Superactive SlSOS2 Mutant Significantly Improved Salt Tolerance by Accumulating Higher Na+ and K+ Contents in the Tomato Roots
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Establishment of Acetic Fermentation Conditions for Production of Aronia melancocarpa (aronia) Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
발효조건을 달리한 달맞이꽃 발효액의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2015 .05
발효온도에 따른 보리와 밀 혼합막걸리의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .04
흑토마토 분말을 첨가한 냉동 쿠키의 품질 및 항산화 특성
한국식품영양학회지
2016 .02
Changes in quality parameters of tomatoes during storage: a review
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .06
토마토 박의 화학적 조성 및 토마토 박 처리 펙틴효소의 반응조건
산업식품공학
2015 .01
Identification and Fermentation Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from the Fermentation Broth of Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Molecular Markers for Selecting Diverse Disease Resistances in Tomato Breeding Programs
Plant Breeding and Biotechnology
2015 .01
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