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새싹밀의 재배방법과 수확시기에 따른 항산화 성분 및 활성 평가
한국식품영양학회지
2021 .12
Evaluation of crude protein, crude oil, total flavonoid, total polyphenol content and DPPH activity in the sprouts from a high oleic acid soybean cultivar
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
하우스에서 재배된 새싹인삼의 재배시기별 생육, 유효성분 및 물성의 변화
한국약용작물학회지
2019 .04
Changes of Antioxidant Activity as affected by cultivation period in Buckwheat (Fagopyrum tataricum Gaertner) sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
발아기간에 따른 유채종자의 일반성분 조성, 항산화능 및 멜라토닌 함량의 변화
Food Science and Preservation
2016 .12
밀싹의 재배 정도별 항산화 활성과 이를 첨가한 설기떡의 품질특성
한국식품영양학회지
2024 .08
Variation in phenolic content, flavonoid content, and antioxidant capacities of radish sprouts (Raphnus sativus) exposed to red and blue light-emitting diodes during cultivation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antioxidant contents and activities of twelve varieties of vegetable sprouts
한국식품과학회지
2019 .06
표고 '산조701호', '농진고'의 최적 배양 및 자실체 특성 비교
한국버섯학회지
2018 .01
Influence of Cooking Methods on Bioactive Compound Content and Antioxidant Activity of Brussels Sprouts
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .12
새싹 밀의 추출용매에 따른 생리활성 평가
한국식품영양학회지
2019 .01
클로렐라 처리에 의한 유기농 콩나물 생육촉진 및 항산화 능력 증진효과
한국유기농업학회지
2015 .01
Comparison of Antioxidant Compounds and Activities of Wheat Sprout Extracts according to Harvest Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Polyphenolic Contents and Antioxidant Activity of Brassicaceae Sprouts Cultivated in the Plant Factory System
농업생명환경연구
2020 .01
새싹인삼 분말 열수추출물의 유식품 적용 연구
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2021 .12
Soybean Sprouts: A Review of Nutrient Composition, Health Benefits and Genetic Variation
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
스마트팜 생산 새싹마늘의 부위별 및 생육 기간에 따른 품질 특성
Food Science and Preservation
2023 .04
새싹 더덕의 항산화 활성
한국식품영양학회지
2019 .01
Effect of Extraction Condition on in vitro Antioxidant Activities of Barley Sprout Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
양액 처리에 따른 수경재배 새싹보리 수량과 폴리페놀 및 무기질 함량 비교분석
Journal of Plant Biotechnology
2021 .09
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