지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Functional Effects of Steamed Mature Silkworm Powder, Bombyx mori
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Bombyx mori (Silkworm) Improves Non-Alcoholic Fatty Liver Disease in High Fat Diet-Fed Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Sensory Profiles of Protein-Fortified Kefir prepared Using Edible Insects (Silkworm Pupae, Bombyx mori) : A Preliminary Study
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2017 .01
Neuroprotective Effects of Bombyx mori L. Extracts at Different Developmental Stages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
EXPRESSION OF A BIOLOGICALLY ACTIVE RECOMBINANT LUTEINIZING HORMONE OF JAPANESE EEL Anguilla japonica USING SILKWORM, Bombyx mori
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
POTENTIAL OF A BIOLOGICALLY ACTIVE RECOMBINANT FOLLICLE STIMULATING HORMONE OF JAPANESE EEL, Anguilla japonica USING SILKWORM, Bombyx mori
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Anti-oxidant and Anti-inflammatory Effects of Bombyx mori L. Extracts at Different Developmental Stages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Composition Analysis of Silkworm Powder by Preparation Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Physicochemical Properties of Meat Batter Added with Edible Silkworm Pupae (Bombyx mori) and Transglutaminase
한국축산식품학회지
2017 .01
Effect of Wheat Flour Noodles with Bombyx mori Powder on Glycemic Response in Healthy Subjects
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .09
Antidiabetic function and Chemical Composition of Silkworm Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Long-term Administration of a Steamed and Lyophilized Mature Silkworm Powder Suppresses Body Weight Gain and Abdominal Visceral Fat in Mice
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Heat Treatment Did Not Affect on the Biological Safety and Lipid Composition of Silkworm Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Protective effect of protein hydrolysates from silkworm pupae (Bombyx mori) against H₂O₂-induced cytotoxicity in AML12 mouse hepatocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
UVB로 손상이 유도된 인간 피부 섬유아세포(Hs68)에서 일부 식품소재 에탄올 추출물의 피부 보호 효과
한국식품영양과학회지
2018 .06
숙잠 함유 복합물의 알코올 대사 및 숙취개선 효능평가
한국식품과학회지
2021 .02
다양한 자외선(UVB) 처리조건에 의한 목이버섯의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Complete mitochondrial genome of the wild silkmoth, Bombyx mandarina (Lepidoptera: Bombycidae): genomic comparisons among Bombyx species
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Protective Effect of Silkworm (Bombyx mori) Powder against Diethylnitrosamine-induced Hepatotoxicity in Mice
산업식품공학
2016 .01
천연 건강식품인 누에의 과거, 현재 그리고 미래
식품과학과 산업
2022 .06
0