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Functional Effects of Steamed Mature Silkworm Powder, Bombyx mori
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Composition Analysis of Silkworm Powder by Preparation Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Resistance to UVB-induced hyperpigmentation by oral administration of a larval powder of steamed mature silkworm, Bombyx mori
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Antidiabetic function and Chemical Composition of Silkworm Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Heat Treatment Did Not Affect on the Biological Safety and Lipid Composition of Silkworm Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Single-dose oral toxicity study of genetically modified silkworm expressing EGFP protein in ICR mouse
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .03
Bombyx mori (Silkworm) Improves Non-Alcoholic Fatty Liver Disease in High Fat Diet-Fed Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Physicochemical Properties of Lyophilized Wet- and Dryaged Beef Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
천연 건강식품인 누에의 과거, 현재 그리고 미래
식품과학과 산업
2022 .06
Oral Administration of Kimchi Reduces Body Fat Weight by Alteration of the Gut Microbiota in Diet-Induced Obese Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
효소 처리된 Isoquercitrin이 고지방식이에 의해 비만이 유도된 마우스의 체중감소에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2016 .04
식이로 유도한 비만마우스에서 아피오스의 내장지방 감소 효과
한국식품영양과학회지
2017 .09
Dietary fat intake and body weight regulation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Erratum to: Dietary Supplementation of Mushroom Water Suppresses Fat Accumulation in High Fat Diet Induced-Obese Female Mice and Enhances Immune Cell Development in Non-Obese Mice
Journal of applied biological chemistry
2015 .01
고지방식이 유도 비만 마우스에서 Lactobacillus plantarum L-14의 체지방 감소 효과
농업생명환경연구
2024 .06
A Randomized Controlled Trial to Assess Body Fat and Body Weight in Obese Subjects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Change of Anti-melanogenesis Effect of Platycodon grandiflorum by Steaming
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
토종닭의 초기성장체중이 출하체중에 미치는 영향
한국가금학회지
2017 .12
STEAM 교육 사례 분석을 통한 실천 모형 탐색
수산해양교육연구
2015 .12
Physicochemical Properties of Meat Batter Added with Edible Silkworm Pupae (Bombyx mori) and Transglutaminase
한국축산식품학회지
2017 .01
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