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Total Flavonoid Content and Antioxidant, Anti-inflammatory Activities of Eriobotrya Japonica Leaves Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Anti-oxidant and Anti-inflammatory Activities of Eriobotrya Japonica Leaves Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparison of Phenolic Compounds and Antioxidant Activities of Extracts from Curcuma longa L, Eriobotrya japonica and Houttuynia cordata
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Eriobotrya japonica Lindl. leaves Extract on Benign Prostatic Hyperplasia in vitro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Pentacyclic Triterpenoids as α-Glucosidase Inhibitors from Eriobotrya japonica
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Selection of the Paper Bag to Reduce the Occurrence of Purple Spot in Loquat (Eriobotrya japonica) Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Eriobotrya japonica (Thunb.) Lindl. Leaf Extracts Inhibits Adipogenic Differentiation in 3T3-L1 Cells and Pig Preadipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Protective Effects of Loquat (Eriobotrya japonica Lindl.) Leaf Ethanol Extract on Ethanol-Induced Liver Damage in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Hypocholesterolemic Effect of Loquat (Eriobotrya japonica Lindl.) Flesh Extract in Rats Fed Cholesterol and Fat Enriched Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
비파 품종별 성숙도가 저장 중 품질에 미치는 변화
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
비파엽 열수 추출물에서 분리한 Caffeoylquinic Acid 3 종의 Nitric Oxide 생성 억제 효과
한국약용작물학회지
2020 .08
비파식초의 사염화탄소에 의한 간독성 보호 효과
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
비파 전정방법에 따른 수체생육과 과실특성
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Verification of Antioxidant Activity by the twelve collection place methanol extracting from Lonicera japonica
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
봉지 씌우는 시기가 시설재배 비파의 자반증 발생에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
비파 적아처리에 따른 익년 생육과 과실품질
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
비파 미황 품종의 수확 후 저장방법이 저장 기간 연장에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Antioxidant and Anti-Adipogenic Activities of Trapa japonica Shell Extract Cultivated in Korea
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .12
Antioxidant Activity of Ficus carica Leaves Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant Activity of Red Chinese Cabbage Extracts and Their Color Properties according pH
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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