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Characteristics of Beer Brewing with Corn and Korea Barley Malt Using Various Saccharomyces cerevisiae Strains Isolated from Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
The Effect of Germination Temperature on Malt Quality of Malting Barely ‘Hopum’
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Characterization of Oats Malts and Brewing Craft Beer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Malt Made with domestic Oats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparison of quality characteristics and antioxidant activity of domestic two-row barley malts and foreign malts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality characteristics and antioxidant activity of beer made from domestic Hopum barley
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Analysis of components in the fraction layer of purple corn husk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality characteristics of Domestic Wheat malts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
쌀 첨가비율에 따른 맥주의 품질 특성 평가
Food Science and Preservation
2017 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Comparison to Domestic Malt (Hopum and Gwangmaeg Barley) and Foreign Malts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
한국 옥수수 품종 개발의 변천과 전망
한국육종학회지
2020 .01
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Liquid malt made from Barley
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Functional craft ale beer fortified with GABA-jujube fermented by Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
국내 시판 엿기름의 품질 특성 분석
한국식품영양학회지
2018 .01
자색옥수수 포엽과 속대 추출물의 리파아제 저해활성 및 3T3-L1 지방전구세포에서의 지방분화 억제효과
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Corn Consumption and Distribution Analysis for Processed Food Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality characteristics of low-salt fermented shrimp added with Nuruks and malt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
효소처리 초당옥수수 식혜의 이화학적 특성
한국식품영양학회지
2024 .02
Effect of flaking on the digestibility of corn in ruminants
한국축산학회지
2021 .09
Quality characteristics and Antioxidant Activity of Roasted Oat Malt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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