지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[P3-17] Fraction of Gelatin Hydrolysates with Antioxidative Activity from Alaska Pollock Surimi Refiner Discharge
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P3-18] Partial Purification of Antioxidative Peptides from Gelatin Hydrolysates of Alaska Pollock Surimi Refiner Discharge
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Fractionation of Gelatin Hydrolysates with Antioxidative Activity from Alaska Pollock Surimi Refiner Discharge
Fisheries and Aquatic Sciences
2009 .01
Fractionation and Angiotensin I-converting Enzyme (ACE) Inhibitory Activity of Gelatin Hydrolysates from by-products of Alaska Pollock Surimi
Fisheries and Aquatic Sciences
2009 .01
Characterization of Acid-soluble Collagen from Alaska Pollock Surimi Processing By-products (Refiner Discharge)
Food Science and Biotechnology
2007 .08
Effects of a Gelatin Coating on the Shelf Life of Salmon
Fisheries and Aquatic Sciences
2010 .01
[P3-107] Improvement of the Antioxidative and ACE-inhibiting Activities of Commercial Soy Sauce using Gelatin Hydrolysates from the By-products of Alaska Pollock
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
산처리 공정에 따라 추출한 돈피 젤라틴의 이화학적 특성에 관한 연구
한국축산식품학회지
2004 .01
리파이너 바 패턴에 따른 리파이닝 특성 연구
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2013 .10
Physicochemical Properties of Gelatin Extracted from Buffalo Hide Pretreated with Different Acids
한국축산식품학회지
2017 .01
Fractionation and Characterization of Fractions with High Antioxidative Activity from the Gelatin Hydrolysates of Korean Rockfish Sebastes schlegelii Skin
Fisheries and Aquatic Sciences
2011 .01
Comparison between Bovine Hide and Pigskin Gelatins and Preparation of Gelatin Hydrolysates
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .03
2단계 막반응기에서 연속적으로 생산된 어피젤라틴 가수분해물의 기능성
Applied Biological Chemistry
1994 .01
Applications of Gelatin in Food and Biotechnology
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .09
숙시닐화에 의한 각시가자미껍질 젤라틴의 탄닌산과의 반응성 개선
Applied Biological Chemistry
1995 .01
Processing Optimization of Gelatin from Rockfish Skin Based on Yield
Fisheries and Aquatic Sciences
2010 .01
0