지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Fractionation of Gelatin Hydrolysates with Antioxidative Activity from Alaska Pollock Surimi Refiner Discharge
Fisheries and Aquatic Sciences
2009 .01
[P3-17] Fraction of Gelatin Hydrolysates with Antioxidative Activity from Alaska Pollock Surimi Refiner Discharge
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Fractionation and Angiotensin I-converting Enzyme (ACE) Inhibitory Activity of Gelatin Hydrolysates from by-products of Alaska Pollock Surimi
Fisheries and Aquatic Sciences
2009 .01
[P3-18] Partial Purification of Antioxidative Peptides from Gelatin Hydrolysates of Alaska Pollock Surimi Refiner Discharge
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Optimum Manufacturing Condition and Quality Characteristics of Functional Noodle with Alaska pollock Roe Hydrolysate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
BIOFUNCTIONAL ACTIVITIES AND APPLICATION OF ENZYMATIC ALASKA POLLOCK ROE HYDROLYSATE AS A FOOD INGREDIENT
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Partial Purification of Antioxidative Peptides from Gelatin Hydrolysates of Alaska Pollock Surimi Refiner Discharge
Fisheries and Aquatic Sciences
2009 .01
풍미소스류 제조를 위한 간장박 효소가수분해물의 최적화
한국식품영양과학회지
2017 .12
간장박 가수분해물로부터 풍미소스류 제조를 위한 반응향의 최적화
한국식품영양과학회지
2018 .12
[S5-1] Screening of Biological Activities and Identification of ACE Inhibitory Peptide from Fermented Soy Sauce Reactants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[P8-303] Longer aging time increased Antioxidant Activity Fermented of Soy Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
한국(韓國)간장의 당금중(中)의 화학적(化學的) 변화(變化) 및 당금기간(其間)에 대(對)하여
Applied Biological Chemistry
1965 .01
0