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Identification of Bacteriocin-Producing Lactobacillus paraplantarum First Isolated from Kimchi
Journal of Microbiology and Biotechnology
2005 .01
김치에서 분리한 Lactobacillus plantarum 균주가 생산하는 박테리오신의 특성
한국미생물·생명공학회지
2010 .01
Characterization and Bacteriocin Produced by Lactobacillus plantarum SY9 Isolated from from Traditional, Korean Fermented Vegetable Kimchi
한국미생물학회 학술대회논문집
2013 .05
Characterization of Bacteriocin Produced by Lactobacillus plantarum SY222 Isolated from Jeotgal
한국미생물학회 학술대회논문집
2014 .04
Complete genome sequence of Lactobacillus paraplantarum CK401
미생물학회지
2020 .09
Characterization of Antimicrobial Substance Produced by Lactobacillus paraplantarum KNUC25 Isolated from Kimchi
한국미생물·생명공학회지
2009 .01
Regulation of Class Ⅱ Bacteriocin Production in Lactic Acid Bacteria
한국미생물학회 학술대회논문집
2003 .05
Inhibitory effects of Lactobacillus paraplantarum KNUC25 against Streptococcus mutans and coliform bacteria
한국생명과학회 심포지움
2006 .09
Enhancement of Bacteriocin Production by Its Sensitive Strain
한국미생물학회 학술대회논문집
2005 .05
Stability and Antibacterial Activity of Bacteriocins Produced by Bacillus thuringiensis and Bacillus thuringiensis ssp. kurstaki
Journal of Microbiology and Biotechnology
2008 .01
김치에서 분리한 Streptococcus sp. J-C1 의 bacteriocin 생산 ( Bacteriocin Production by Streptococcus sp. J-C1 Isolated from Kimchi )
생명과학회지
1996 .12
발효배양액에서 Streptococcus parauberis Z49균주가 생산하는 Bacteriocin의 간편한 추출
미생물학회지
2010 .09
김치에서 분리한 Lactococcus sp. J-105가 생산하는 Bacteriocin의 특성 ( Characterization of Bacteriocin Production by Lactococcus sp. J-105 Isolated from Kimchi )
생명과학회지
1999 .02
Characterization of Bacteriocin Produced by Lactobacillus bulgaricus
Journal of Microbiology and Biotechnology
2004 .01
돼지 장관으로부터 분리한 Lactobacillus sp. HN 235 균주가 생산하는 항균물질의 특성
한국미생물·생명공학회지
2009 .01
Characterization of a Bacteriocin Produced by Leuconostoc mesenteroides SY111 Isolated from Vegetable Kimchi
한국미생물학회 학술대회논문집
2014 .04
Molecular Characterization of Some Antilisterial Bacteriocin Genes from Enterococcus faecium and Pediococcus pentosaceus
한국미생물·생명공학회지
2018 .01
Isolation of Bacteriocin-Producing Lactic Acid Bacteria from Fermented Vegetable Food
한국생명과학회 심포지움
2006 .09
Bacteriocins in Purple Nonsulfur Bacteria
미생물학회지
1992 .08
Characterization of Bacteriocin Produced by Lactococcus lactis subsp. lactis JSY78 Isolated from Traditional, Korean Fermented Vegetable Kimchi
한국미생물학회 학술대회논문집
2013 .05
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