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알룰로스 대체 비율에 따른 스펀지케이크의 품질특성
산업식품공학
2022 .08
알룰로스 대체 비율에 따른 다쿠아즈의 품질특성
산업식품공학
2023 .02
설탕 대체율에 따른 알룰로스 혼합물의 이화학적 특성
산업식품공학
2021 .01
Characteristics and storage stability of D-allulose solution
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Assessing the potential of allulose as a sugar substitute for sickle cell disease patients through pathway analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
D-Allulose as a Sugar Substitute Suppresses Body Fat Deposition in Obese and Normal Weight Animal Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comprehensive Omics Analysis Underlying Therapeutic Mechanisms of D-allulose for Obesity and T2 Diabetes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of D-Allulose on Browning, Textural, Antioxidant Activities and Sensory Characteristics of Cookies
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical and Rheological Properties of Commercial Syrup Products Containing D-Allulose
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Food Applications of Allulose and Nondigestible Maltodextrins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Investigation of 3D printing quality of surimi ink with adding sugar and alternative sugars
Korean Journal of Agricultural Science
2025 .03
D-Allulose ameliorates hyperglycemia and obesity through IRE1α sulfonation-RIDD axis; the involvement of SIRT1 & GLP1R
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
가시파래 첨가 알룰로스 양갱의 이화학적 품질 특성 및 항산화 활성 평가
한국식품영양과학회지
2019 .09
가시파래 첨가 알룰로스 곤약젤리의 이화학적 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .09
잇바디돌김 분말 첨가 머핀의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2022 .10
모링가 잎 분말을 첨가한 머핀의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2016 .06
Quality Characteristics of Muffins Added with Durian (Durio zibethinus) Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
두류와 밀 혼합 가루로 제조된 머핀의 품질 특성
한국식품과학회지
2017 .12
홍삼박 분말을 첨가한 머핀의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2015 .07
Response of growing pig in dietary sucrose supplementation on growth performance, nutrient digestibility, fecal score, and serum cortisol
Korean Journal of Agricultural Science
2024 .09
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