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비육돈에서 사료의 에너지 수준과 도살체중이 성장성적과 도체의 등급 및 육질특성에 미치는 영향
한국축산학회지
2009 .01
인진쑥 급여가 성별에 따른 육성-비육기 돈육의 도체 및 육질특성에 미치는 영향
한국축산학회지
2008 .01
Effects of Increasing Slaughter Weight on Production Efficiency and Carcass Quality of Finishing Gilts and Barrows
한국축산식품학회지
2010 .01
Effects of the Plane of Nutrition on Physicochemical Characteristics and Sensory Quality Traits of the Muscle in Finishing Pigs
한국축산식품학회지
2014 .01
Assessment of growth performance and meat quality of finishing pigs raised on the low plane of nutrition
한국축산학회지
2015 .01
Feasibility of Increasing the Slaughter Weight of Finishing Pigs
한국축산학회지
2011 .01
비육돈에 있어서 영양소 및 원료 첨가수준이 다른 사료의 급여가 생산성, 혈중 요소태질소 및 육질특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2007 .01
The Study of Carcass Traits and Physico-Chemical Characteristics of Pork Loin Meat by Meat Color and Sex
한국축산식품학회 학술발표초록집
2001 .01
Effect of dietary energy levels and phase feeding by protein levels on growth performance, blood profiles and carcass characteristics in growing-finishing pigs
한국축산학회지
2016 .01
Effects of protease supplementation on growth performance, blood constituents, and carcass characteristics of growing-finishing pigs
한국축산학회지
2019 .01
Effects of Plane of Nutrition on Growth Performance and Meat Quality Traits in Finishing Pigs
한국축산학회지
2012 .01
Comparative Studies of Meat Qualities of longissimus dorsi Muscles in Barrow, Gilt and Boar Pigs.
한국축산식품학회 학술발표초록집
2001 .01
Effects of γ-aminobutyric acid (GABA) on growth performance, nutrient digestibility, blood profiles, meat quality, and backfat in finishing pigs
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .03
Effect of Dietary Kocetin^(TM) on Meat Quality of Hanwoo Loin
한국축산학회지
2011 .01
Effects of Dietary Bamboo Charcoal on the Carcass Characteristics and Meat Quality of Fattening Pigs
한국축산식품학회지
2013 .01
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