지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
인진쑥 첨가가 비육기 암퇘지의 도체 및 육질 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2009 .01
Effects of Dietary Energy Level on Growth Efficiency and Carcass Quality Traits of Finishing Pigs
한국축산학회지
2010 .01
Comparative Studies of Meat Qualities of longissimus dorsi Muscles in Barrow, Gilt and Boar Pigs.
한국축산식품학회 학술발표초록집
2001 .01
The Study of Carcass Traits and Physico-Chemical Characteristics of Pork Loin Meat by Meat Color and Sex
한국축산식품학회 학술발표초록집
2001 .01
쑥과 어유의 첨가가 계육의 육질에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2004 .01
남은 음식물 발효사료 급여가 도체 특성 및 돈육품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
2005 .02
Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
Developmental Competence of Oocytes Collected from Individual Ovaries of Slaughtered Korean Native Cattle with Grade of Meat Quality and Meat Yield
한국수정란이식학회지
2008 .01
Effect of Gamma Irradiation on Quality of Meats and Meat Products
한국축산식품학회지
2004 .01
초음파를 이용한 한우의 도체육질 예측
한국축산학회지
2005 .01
쑥 펠렛사료 급여가 돼지의 육질에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2004 .01
국내 육가공 산업의 현황과 전망
식품과학과 산업
2018 .09
An Insight of Meat Industry in Pakistan with Special Reference to Halal Meat: A Comprehensive Review
한국축산식품학회지
2017 .01
성별에 따른 버크셔 돈육의 일반성분 및 이화학적 특성
한국축산식품학회지
2007 .01
An Outline of Meat Consumption in the Indian Population - A Pilot Review
한국축산식품학회지
2014 .01
0