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Use of Ginger and Cinnamon Extract for Enhancing the Growth of Beneficial Bacteria and Anti-inflammatory Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality characteristics of tofu prepared with various concentrations of commercial cinnamon powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Active Packaging of Chitosan Incorporated with Cinnamon Essential Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
The Antimicrobial Effect of Cinnamon (Cinnamomum cassia) Extracts against Wild Yeast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
A Novel Cinnamon-Oriented Natural Product with Pim-1 Inhibitory Activity Inhibits Leukemia and Skin Cancer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Identification of Antifungal Substances of Lactobacillus sakei subsp. ALI033 and Antifungal Activity against Penicillium brevicompactum Strain FI02
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
유산균 배양액과 계피추출물을 첨가한 sourdough bread의 품질 특성
Food Science and Preservation
2017 .10
Antioxidant activity and phenolic acid content of Gynostemma pentaphyllum leaves according to extraction conditions
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .03
새싹 밀의 추출용매에 따른 생리활성 평가
한국식품영양학회지
2019 .01
옻씨 추출물의 항산화 활성과 옻씨 추출물을 첨가한 발효유의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .12
에탄올 농도에 따른 미나리 추출물의 영양성분 변화
한국식품영양과학회지
2015 .06
곰취 추출물 첨가 발효유의 이화학적특성과 항산화활성 및 저장성 평가
Food Science and Preservation
2019 .06
효소처리한 미선나무 잎의 용매 추출 후 이화학적 품질 변화
한국식품영양학회지
2023 .02
산딸나무(Cornus kousa) 열매 추출물의 생리활성
Journal of applied biological chemistry
2015 .01
추출방법이 육계피 추출물의 향기 성분과 항산화 활성에 미치는 영향
산업식품공학
2018 .01
에탄올 농도에 따른 돌외 잎 차 추출물의 생리활성
Journal of Plant Biotechnology
2019 .01
Antioxidant activity of sesame cake extracts obtaining using various ethanol extraction conditions
한국식품과학회지
2017 .06
에탄올 농도별 당유자 잎의 최적추출조건 및 생리활성 평가
Journal of Plant Biotechnology
2019 .01
주름조개풀(Oplismenus undulatifolius) 추출물의 생리활성 효소 억제 효과
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
Production of Functional High-protein Beverage Fermented with Lactic Acid Bacteria Isolated from Korean Traditional Fermented Food
한국축산식품학회지
2015 .01
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