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셀러리 잎 에탄올 추출물 Apiin의 생물전환을 위한 구연산 및 베타-글루코시데이스 처리 효과
한국식품영양과학회지
2021 .01
Apigetrin exerts anti-inflammatory activity in LPS- or pseudo SARS-CoV-2-stimulated alveolar macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Evaluation of the Effect of Various Extraction Solvents and Concentrations on Physiological Compounds in Celery
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Determination of Residue Pattern of Fungicide Dithianon in Celery
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .04
Optimization for Lactic Acid Fermentation Condition of Jujube Extract using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Celery seed extract ameliorates sarcopenic obesity by enhancing myogenesis and mitochondrial biogenesis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Optimization of Deodeok Extraction Condition Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Optimization for Lactic acid Fermentation Conditions of Broccoli Sprouts Extracts Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Characteristics of Alpha-cypermethrin Residue in Pumpkin and Celery with Varying Morphological Properties
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2023 .04
Optimization for Extraction Conditions of Broccoli Sprouts by Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Optimization for Lactic Acid Fermentation Condition of Blueberry Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Ameliorative Effects of Citric Acid-Treated Celery against Atopic Dermatitis-like Skin Lesion in Hairless Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Optimization of Spray Drying Conditions of Soft Persimmon Beverage Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
샐러리 종자 에탄올 추출물의 산화방지 활성 및 수중유적형 유화계에서의 산화안정성
한국식품과학회지
2017 .10
프로바이오틱 유산균 발효조건 탐색을 위한 다반응 최적화의 활용
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2023 .06
Optimization of Extraction Conditions of Flammulina velutipes by Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Optimization of processing mango jelly with response surface methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Response Surface Methodology 기법을 이용한 산림바이오매스 유래 섬유의 최적 전기방사 조건 탐색
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2024 .10
Improving the Quality of Response Surface Analysis of an Experiment for Coffee-supplemented Milk Beverage: II. Heterogeneous Third-order Models and Multi-response Optimization
Food science of animal resources
2019 .01
Optimization of Enzymatic Hydrolysis of Chicken Breast Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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