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아로니아 와인의 품질 특성 및 휘발성 향기성분
한국식품영양학회지
2017 .06
동결농축 참외와인의 품질 특성과 휘발성 향기 성분
한국식품영양과학회지
2015 .09
국산 시판 머루 와인의 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
효모의 종류를 달리하여 제조한 동결 농축 청수 와인의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
Analysis of Volatile Compounds in Korean Distilled Liquors using HS-SPME GC-MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
청국장과 된장의 휘발성 향기성분 데이터베이스
식품과학과 산업
2017 .12
다양한 생식용 배의 휘발성 향기성분 비교
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Effects of sex and line on volatile flavor compound contents in Korean native chicken breast meat
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
Quality Characteristics of Mulberry Wine using Freeze-Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Chemical profiling of insect-resistant rice shows that geographical variations produce greater differences in chemical composition than genetic modifications
Plant Biotechnology Reports
2023 .02
Comparison of volatile compounds in juices and wines of white grape cultivars Cheongsoo, Chardonnay, and Riesling
Food Science and Preservation
2018 .04
배주스의 휘발성 향기성분
한국식품영양학회지
2018 .01
SAFE-GC/MS를 이용한 된장의 향기성분 분석을 위한 추출방법의 최적화
한국식품과학회지
2023 .06
Characteristics of aroma compounds of 11 red wines from international grape cultivars grown in Korea
Food Science and Preservation
2018 .08
국산 시판 화이트 와인의 품질특성
한국식품영양학회지
2016 .08
Evaluation of volatile organic compounds in alcoholic beverages consumed in Korea
Applied Biological Chemistry
2015 .01
포도 숙성 정도에 따른 청포랑 화이트 와인의 향기 및 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .08
충북지역 된장의 발효기간 중 이화학적 품질 및 향기 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
숙성기간과 저장용기를 달리한 쌀 증류식 소주의 휘발성 향기성분 변화
한국식품과학회지
2019 .12
Analysis of Volatile Organic Compounds in Korean-bred Strawberries: Flavor-based Breeding Direction
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
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