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저항전분 함유 도담쌀 볶음 현미가루의 입도별 품질특성
한국식품과학회지
2019 .12
음료가공을 위한 쌀 품종별 품질 특성 비교
한국식품영양학회지
2017 .12
Effect of gelatinization on the contents of amylose, resistant and total starch with rice varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
흑미 첨가한 저항전분 함유 도담쌀 압출면 품질 특성, 항산화 활성 및 in vitro 혈당지수
한국식품영양과학회지
2021 .10
결정형이 다른 고아밀로스 쌀 전분의 기능적 성질에 수분열처리 효과
한국식품과학회지
2020 .02
아밀로스 함량이 다른 쌀전분으로부터 사이클로덱스트린의 생산
한국식품과학회지
2023 .10
죽 가공성 평가를 위한 원료 쌀의 품질지표
한국식품영양학회지
2020 .01
Structural and Physicochemical Properties of Starches Isolated from Korean High Amylose Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Influence of Gemination on Structure and Physicochemical Properties of Rice Starches Differing Amylose Content
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
통일형 쌀가루 전용품종 ‘신길 (밀양317호)’
한국육종학회지
2020 .01
근적외선분광분석에 의한 육성계통 벼 유전자원의 아밀로스 및 단백질 성분함량에 관한 통계분석
한국육종학회지
2019 .01
중만생 저아밀로스 가공용 벼 ‘미호’ (밀양300호)
한국육종학회지
2021 .09
Prebiotic Food Starch Characteristics and Materialization for “Dodamssal”
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of Amylose Contents and Degree of Gelatinization of Rice Flour on In Vitro Starch Digestibility, Physical Characteristics, and Morphological Properties
산업식품공학
2017 .01
시판 알파미분의 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2024 .08
백진주의 저아밀로스 유전분석 및 분자지도 작성
한국육종학회지
2016 .01
Evaluation of Beans Properties as a Resistant Starch Material: Resistant Starch Content, in Vitro Hydrolysis, in Vitro Glycemic Index
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Physicochemical and Sensory Properties of Kimchi Added with Starch Pastes Containing Different Amylose Contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Two Complementary Genes, SBE3 and GBSS1 Contribute to High Amylose Content in Japonica Cultivar Dodamssal
Plant Breeding and Biotechnology
2020 .01
Physicochemical properties of rice flours with various amylose contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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