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한우 등심의 위치별 조지방 함량 및 근내지방도 비교
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .03
한우의 등급간, 성별간 품질 특성 및 이화학적 성분 규명
한국축산학회지
2002 .01
The effect of Intramuscular fat on Pork Quality
한국축산식품학회 학술발표초록집
1996 .01
Meat Quality Traits of Longissimus dorsi Muscle from Carcasses of Hanwoo Steers at Different Yield Grades
한국축산식품학회지
2013 .01
Red Muscle과 White Muscle의 근섬유간 지방질의 조성 비교
한국식품과학회지
1989 .08
Histochemical Characteristics in Relation to Meat Quality Traits of Eight Major Muscles from Hanwoo Steers
한국축산식품학회지
2017 .01
Comparison of Fatty Acid Profiles for Subcutaneous Fat and Intramuscular Fat of Korean Native Pigs
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
Fatty Acid Profiles of Ten Muscles from High and Low Marbled (Quality Grade 1<sup>++</sup> and 2) Hanwoo Steers
한국축산식품학회지
2016 .01
The Relationships between Muscle Fiber Characteristics, Intramuscular Fat Content, and Fatty Acid Compositions in M. longissimus lumborum of Hanwoo Steers
한국축산식품학회지
2017 .01
한우 육질등급에 따른 도체등급 요인, 이화학적 및 관능특성
한국축산식품학회지
2010 .01
한우육의 육질등급 및 부위 별 지방산 조성 비교
한국축산식품학회지
2010 .01
한우브랜드의 성장과 유통마진의 관계 분석
Korean Journal of Agricultural Science
2012 .03
Correlations of Sensory Quality Characteristics with Intramuscular Fat Content and Bundle Characteristics in Bovine Longissimus Thoracis Muscle
Food science of animal resources
2019 .01
의사결정나무분석기법을 이용한 계절별 한우육의 육색 특성에 미치는 요인분석
한국축산학회지
2002 .01
Proteomics Comparison of Longissimus Muscle between Hanwoo and Holstein Cattle
한국축산식품학회지
2010 .01
Effects of Aging Period Prior to Freezing on Meat Quality of Hanwoo Muscle (Longissimus dorsi)
한국축산식품학회지
2011 .01
Effect of Dietary Kocetin^(TM) on Meat Quality of Hanwoo Loin
한국축산학회지
2011 .01
한우 육질등급이 난포란의 배반포 체외생산에 미치는 영향
한국수정란이식학회지
2015 .01
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