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전기 자극의 연도증진 기작에 관한 연구동향
한국축산식품학회지
2002 .01
The Role of Electrical Stimulation in Meat Tenderness
Food Science and Biotechnology
2003 .04
Effect of Pre-rigor Salting Levels on Physicochemical and Textural Properties of Chicken Breast Muscles
한국축산식품학회지
2015 .01
강직 전 쇠고기 등심근의 신장(伸張)과 온도처리가 근절길이 및 연도에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2006 .01
Volatile Flavor Components as a Function of Electrical Stimulation and Chiller Aging for m. longissimus and biceps femoris of Hanwoo Beef
Food science of animal resources
2019 .01
Effects of Pre-rigor Salting on the Physicochemical and Textural Properties of Ground Duck Breast Muscle
한국축산식품학회지
2012 .01
Effect of Mechanical Stimulation on Water Physiology of Tomato (Lycopersicun esculentum)
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2005 .08
13시간 점등 자극이 육용 종계의 생산성에 미치는 영향 : 사례 연구
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2010 .11
Decrease in Plasmalogens in Bovine Muscle Tissues Subjected to Electrical Stimulation
Food Science and Biotechnology
1993 .12
전기자극방법 및 저장온도가 한우 M. Semitendinosus muscle의 핵산관련물질 생성 및 분해에 미치는 영향
한국식품과학회지
1994 .08
Overview of muscle metabolism, muscle fiber characteristics, and meat quality
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .03
Effects of Muscle Mass and Fiber Number of Longissimus dorsi Muscle on Post-mortem Metabolic Rate and Pork Quality
Food Science and Biotechnology
2005 .10
Effects of Soybean Sauce and Pre-rigor Muscle on Physicochemical Properties of Frozen Hanwoo Patties
한국축산식품학회지
2011 .01
한국 소비자 쇠고기 연도 보증을 위한 도축후 도체 처리기술
한국축산학회지
2006 .01
屠鷄處理 前後의 環境溫度가 鷄肉의 生化學的 代謝 및 軟度에 미치는 影響
한국가금학회지
1979 .03
Red muscle과 White muscle의 근원섬유단백질의 특성의 비교
한국식품과학회지
1986 .06
Effects of Thawing Temperature on the Physicochemical and Sensory Properties of Frozen Pre-Rigor Beef Muscle
Food Science and Biotechnology
2007 .08
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