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[P2-42] Effects of Malt Modification on Arabinoxylan Solubility during Malting and Mashing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
국내 시판 엿기름의 품질 특성 분석
한국식품영양학회지
2018 .01
저선량 감마선 반복조사의 육류와 생선 중 미생물 저감효과
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
Effects of Gamma-Irradiation on Cooking Properties of Soybeans
Food Science and Biotechnology
1994 .03
Studies on the Preservation of Korean Rice by Gamma-irradiation (III) : On disinfection of rice by gamma-ray irradiation
한국식품과학회지
1970 .06
한국산 고단백질 맥주보리가 맥아 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
2002 .06
한국산(韓國産) 맥주맥(麥酒麥)의 품질특성(品質特性)에 관(關)한 연구(硏究)
Applied Biological Chemistry
1980 .01
Studies on the Preservation of Korean Rice by Gamma-irradiation(II) : On disinfestation of rice by gamma-ray irradiation
한국식품과학회지
1970 .06
Mutation Breeding of Chrysanthemum by Gamma-Ray Irradiation and Tissue Culture
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
김치의 저장성 연장을 위한 Gamma선 조사
한국식품과학회지
1989 .02
Effect of Gamma Ray Irradiation on the Rooting of Poinsettia
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Characterization and optimization of hydrogel systems with two enzymes prepared by immobilizing methods for diabetic ulcer treatment using gamma-irradiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Effect of Gamma Irradiation on Microbiological Media for Cultivation and Isolation of Food Microorganisms
Food Science and Biotechnology
2004 .12
Effect of Storage Temperature and Antioxidant Additives on the Color and Physiological Activity of Gamma Irradiated Green Tea Leaf Extract
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .06
Effects of Gamma Irradiation on Physicochemical and Textural Properties of Starches
Food Science and Biotechnology
2003 .10
Effect of Gamma Irradiation on the Structural and Physiological Properties of Silk Fibroin
Food Science and Biotechnology
2009 .02
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