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Holstein, 한우 및 교잡종 거세우의 발육능력과 사료이용성 및 도체특성 비교 연구
한국축산학회지
2005 .01
Meat Quality of Loin and Top Round Muscles from the Hanwoo and Holstein Veal Calves
한국축산식품학회지
2015 .01
Comparison of Meat Color and Nutritional Composition of m. longissimus lumborum from Domestic Fed Hanwoo, Holstein and Imported Angus Steers
한국축산학회지
2012 .01
한우 육질등급이 난포란의 배반포 체외생산에 미치는 영향
한국수정란이식학회지
2015 .01
Correlation between Meat Color and L-Carnitine Content in Livestock Meats
Food Science and Biotechnology
2009 .02
Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
[P2-07] Identification of Hanwoo and Holstein Meat Using PCR-RFLP and Real-time PCR for Seasoned or Processed Beef
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
An Outline of Meat Consumption in the Indian Population - A Pilot Review
한국축산식품학회지
2014 .01
Effect of Gamma Irradiation on Quality of Meats and Meat Products
한국축산식품학회지
2004 .01
국내 육가공 산업의 현황과 전망
식품과학과 산업
2018 .09
Mechanism of Lipid Peroxidation in Meat and Meat Products
Food Science and Biotechnology
2005 .02
Development of Rapid Diagnostic Kit for Identification of Hanwoo (Korean Native Cattle) Brand Meat by Detecting BIO-TAG
한국축산식품학회지
2014 .01
An Insight of Meat Industry in Pakistan with Special Reference to Halal Meat: A Comprehensive Review
한국축산식품학회지
2017 .01
한우브랜드의 성장과 유통마진의 관계 분석
Korean Journal of Agricultural Science
2012 .03
Effect of Dietary Kocetin^(TM) on Meat Quality of Hanwoo Loin
한국축산학회지
2011 .01
Changes in Nucleotide Compounds, and Chemical and Sensory Qualities of Duck Meat during Aging at 0℃
한국축산식품학회지
2012 .01
기능성소재 연구 및 식육제품에의 적용-총설
동물생명과학연구
2010 .06
식육 및 육가공 산업에서의 육류 대체 식품 및 소재의 활용
축산식품과학과 산업
2018 .01
[P8-294] Correlation between meat color and L-carnitine content in livestock meats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Histochemical Characteristics in Relation to Meat Quality Traits of Eight Major Muscles from Hanwoo Steers
한국축산식품학회지
2017 .01
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