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면역단백질 G(IgG)의 열처리에 대한 안정성
Food Science and Preservation
2003 .06
국내산 초유의 가공방법에 따른 품질특성 연구
한국축산식품학회지
2009 .01
육용계의 혈청중 면역글로불린(IgA, IgG, IgM) 농도의 발육시기별 변화상 - Ⅰ. 혈청 IgG의 분리 및 발육시기별 농도 수준
한국가금학회지
1993 .06
Characteristics of Protein Denaturation of Milk and Reconstituted Milk after Different Heat Treatments
Food Science and Biotechnology
1994 .03
Effect of Spray-drying Condition and Surfactant Addition on Morphological Characteristics of Spray-dried Nanocellulose
Journal of forest and environmental science
2017 .01
가공처리조건이 초유의 Immunoglobulin G의 변화에 미치는 영향
한국축산식품학회 학술발표초록집
2001 .01
양이온 계면활성제로 형성된 역미셀을 이용한 초유 Immunoglobulin G의 분리
한국축산식품학회지
2004 .01
모돈에 대한 생강 및 황금 분말 급여가 초유와 혈청의 항산화력과 IgG 농도에 미치는 영향
한국축산학회지
2010 .01
Value of spray-dried egg in pig nursery diets
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .09
Determination of the Kinetic Parameters of the Heat Denaturation of Whey Proteins
Food Science and Biotechnology
1992 .12
EFFECT OF CONTINUOUS AND STEPWISE CHANGE IN DRYING TEMPERATURE ON DRYING CHARACTERISTICS AND PRODUCT QUALITY
한국농업기계학회 International Conference
2000 .01
Holstein 젖소 초유의 성분 변화에 관한 연구
한국축산식품학회지
2001 .01
Holstein 초유 중 Lactoferrin, IgA, IgG, IgG 정량과 미생물의 성장에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2007 .01
The Moisture Content and Temperature Variation in Contact Drying Process of Paper
펄프·종이기술
2019 .10
Drying Characteristics of Rough Rice in Continuous Dryer
한국농업기계학회 International Conference
1996 .01
Effects of Drying Condition and Binding Agent on the Quality Characteristics of Ground Dried-Pork Meat Products
한국축산식품학회지
2015 .01
Effects of Drying Methods on Anthocyanin Contents of Colored Barley (Hordeum vulgare L.) cv. Boanchalbori
한국초지조사료학회지
2013 .01
Busulfan-Induced IgG-Protein Complex of Germ Cells and Its Utility for Selection of Spermatogonial Stem Cells
한국동물번식학회 학술대회
2001 .01
Comparative Evaluation of Physicochemical Properties of Pine Needle Powders Prepared by Different Drying Methods
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
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