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Studies on Acid-stable Alpha-amylase
Applied Biological Chemistry
1978 .01
Purification, Characterization, and Biochemical Properties of $\alpha$-Amylase from Potato
Applied Biological Chemistry
2010 .01
A New Reaction Scheme for the Starch Hydrolysis and Temperature Policy Influence during Mashing
Food Science and Biotechnology
2002 .02
Controlled Release Pattern of Corn and Waxy Rice Starches after α-amylase Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Action of α-Amylase and Acid on Resistant Starches Prepared from Normal Maize Starch
Food Science and Biotechnology
2005 .02
細菌 Amylase 生産에 關한 硏究 (第1報) : 菌의 分離, 同定, Amylase 生産條件 및 生成酵素의 酵素的性質에 對하여
한국식품과학회지
1969 .12
된장으로부터 분리된 Bacillus subtilis CBD2의 생육특성 및 amylase 활성
Food Science and Preservation
2014 .04
Partial Purification and Some Properties of Amylases from Germinating Corn(Zea mays L.)
한국식품영양과학회지
1990 .12
맥아의 ${\alpha}-Amylase$ isozyme에 미치는 Red Light의 영향
Applied Biological Chemistry
1988 .01
${\alpha}-Amylase$ 고생산성 Bacillus licheniformis 변이주의 개발과 특성 분석
Applied Biological Chemistry
1998 .01
Physicochemical Properties of Gamma-Irradiated Corn Starch
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .06
Yeast Cloning Vectors and their Application to the Development of Starch-fermenting Yeast
Applied Biological Chemistry
1988 .01
Functional Characterization of Native Starches through Thermal and Rheological Analysis
Applied Biological Chemistry
2012 .01
산사(Crataegi Fructus) 추출물로부터 ${\alpha}-amylase$와 ${\alpha}-glucosidase$ 저해 물질 분리 및 동정
Applied Biological Chemistry
2007 .01
가교화 쌀 전분의 이화학적 특성
Applied Biological Chemistry
2006 .01
Amylase의 종류와 그 산업적 이용
식품공업
1986 .01
인산 쌀 전분의 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
1994 .05
떡노화에 대한 전분분해효소류의 효과
한국식품영양과학회지
2003 .12
Herpetosiphon geysericola 균주의 Amylase 생성
한국식품영양과학회지
1985 .05
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