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Ethanol Fermentation of Corn Starch by a Recombinant Saccharomyces cerevisiae Having Glucoamylase and α-Amylase Activities
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .12
Herpetosiphon geysericola 균주의 Amylase 생성
한국식품영양과학회지
1985 .05
Production and Characteristics of Foreign Glucoamylase from Recombinant Saccharomyces cerevisiae
Food Science and Biotechnology
1995 .12
Fermentation Characteristics of Brewing Yeast HCS with Glucoamylase Expression by Rare Mating and Beer Analysis
Food Science and Biotechnology
2002 .02
쌀전분(澱粉) 분해물(分解物) 분석(分析)에 의한 세균성(細菌性) ${\alpha}-Amylase$의 작용(作用) 특성(特性)
Applied Biological Chemistry
1986 .01
Studies on Acid-stable Alpha-amylase
Applied Biological Chemistry
1978 .01
청주의 주질 개선을 위하여 분리된 효모의 균학적 성질
Applied Biological Chemistry
1996 .01
전분이용성 효모의 분리 및 동정
한국식품과학회지
1983 .03
사과주(酒)에서 분리(分離)한 산막효모(産膜酵母)에 관(關)한 연구(硏究) -(1) 균주(菌株)의 분리(分離) 및 동정(同定)
경북대농학지
1983 .01
Glucoamylase from a Newly Isolated Aspergillus niger FME: Detergent-Mediated Production, Purification, and Characterization
Applied Biological Chemistry
2013 .01
간장발효에 관여하는 효모에 관한 연구 (제 7 보) -Saccharomyces rouxii $T_9$을 이 용한 간장의 발효시험-
Applied Biological Chemistry
1971 .01
Purification, Characterization, and Biochemical Properties of $\alpha$-Amylase from Potato
Applied Biological Chemistry
2010 .01
Expression of Starch - degrading Genes in Escherichia coli and Lactococcus lactis
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .03
細菌 Amylase 生産에 關한 硏究 (第1報) : 菌의 分離, 同定, Amylase 生産條件 및 生成酵素의 酵素的性質에 對하여
한국식품과학회지
1969 .12
${\alpha}-Amylase$ 고생산성 Bacillus licheniformis 변이주의 개발과 특성 분석
Applied Biological Chemistry
1998 .01
Partial Purification and Some Properties of Amylases from Germinating Corn(Zea mays L.)
한국식품영양과학회지
1990 .12
Cloning, characterization and expression of glucoamylase gene from ectomycorrhizal basidomycete, Tricholoma matsutake
한국버섯학회지
2011 .01
Herpetosiphon geysericola 균주의 Amylase 부분정제 및 특성
한국식품영양과학회지
1987 .05
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