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Headspace 가스크로마토그라피를 이용한 대두유 산화진행도의 객관적 평가방법
Applied Biological Chemistry
1991 .01
Pentanal과 hexanal 측정에 의한 대두유의 산패도 측정
Applied Biological Chemistry
1991 .01
질량분석기 기반-전자코를 이용한 저장중 유채유의 산패 분석
한국식품과학회지
2010 .12
MS-전자코를 이용한 유채유의 진위 여부 판별
한국식품과학회지
2011 .02
Gas Chromatography-Olfactometry of Static Headspace for the Analysis of Flavor Change in Corn Flakes during Storage
Food Science and Biotechnology
2001 .06
Effect of Green Tea Leaf Addition on Horse Oil Rancidity Properties during Extraction Processing and Storage Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
단체급식소 및 가정에서 식용유의 사용실태와 산패도에 관한 조사 연구
한국식품위생안전성학회지
1994 .01
Analysis of n-Hexanal in Headspace Vapor over Cooked Brown Rice by Direct Vapor Injection Gas Chromatography
한국식품과학회지
1985 .10
Optimization of Headspace Analysis of Volatile Compounds from Oxidized Fish Oil
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .12
Physicochemical Characteristic of Rapeseed Oil with Steaming Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
탄소나노튜브를 이용한 대두유의 가열산화 특성평가
한국식품과학회지
2012 .08
Headspace Analysis for Residual Hexane in Vegetable Oil
Food Science and Biotechnology
2005 .08
Changes in Phytosterol Contents in Cottonseed Oil and Cenola Canola Oil during Refining and/or Heating
Food Science and Biotechnology
1992 .06
Effects of Blending Oil and Antioxidants to Prevent Rancidity of Sancho Oil
한국약용작물학회지
2018 .12
Dynamic Headspace Analysis of Volatile Constituents of Swiss Cheese Whey Protein Concentrate
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .09
Deterioration of Ricebran, Partially Hydrogenated Soybean and Cottonseed Oils during Frying Sliced Potatoes
Food Science and Biotechnology
1994 .06
과수봉지의 특성 평가(I) : 오일 코팅지(배봉지)의 특성
펄프·종이기술
2017 .10
Quality Improvement of Used Frying Cottonseed Oil by Adsorbent or Chemical Treatments
Food Science and Biotechnology
1994 .06
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