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건고추 생산 농장의 위생지표세균과 병원성미생물 오염도 조사
Food Science and Preservation
2018 .04
부추와 부추 재배 토양의 미생물 오염도 조사
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Evaluation on Microbial Contamination in Chinese Cabbage Cultivated Soil in Korea
한국토양비료학회지
2017 .12
맥문동(Liriope platyphylla) 수확 후 처리 환경의 위생지표세균 및 병원성 미생물 오염도 조사
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
Effect of Organic and Inorganic Fertilizer Application on Red Pepper Yield, Soil Chemical Properties and Soil Enzyme Activities
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Persistence of Salmonella enterica, Escherichia coli O157:H7, and Listeria monocytogenes in Soil and Compost Amended Soil
한국토양비료학회지
2018 .11
어린잎채소 생산 농장의 위생지표세균과 병원성미생물 오염도 조사
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
Differences in the occurrence pattern of red pepper anthracnose due to control in the pepper field in Jeonbuk Province in 2018
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
양송이버섯 생산 환경의 미생물 안전성 및 오염원 분석
Food Science and Preservation
2022 .12
원통형 처리 용기를 이용한 후추의 광펄스 살균 효과
산업식품공학
2018 .01
Effects of planting density on the production of pepper for mechanized production operation
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Analysis of Microbiological Contamination in Kimchi and Its Ingredients
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Fermentation of hot pepper juice by Bacillus licheniformis to reduce pungency
Applied Biological Chemistry
2015 .01
겨울철 동남권 전통시장에서 판매되는 조개젓갈의 미생물학적 오염도 조사
수산해양교육연구
2025 .04
즉석섭취식품에 존재하는 Salmonella spp.와 Listeria monocytogenes의 검출을 위한 SureTectTM와 표현형 및 유전자형 방법의 비교
Food Science and Preservation
2023 .04
풋고추 품종별 가격 및 규모 신축성 분석
한국유기농업학회지
2017 .01
국내 생산단계 농산물의 미생물학적 안전성 조사
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
즉석섭취·편의식품류의 미생물 오염도 조사를 통한 기준·규격 재평가
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Isolation and identification of microorganisms contaminated in red pepper powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Analysis on the inhibitory effects of frozen pepper imports from China by tariff-rate quota, a trade policy tool using a structural equation model
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .06
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