지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
중국인의 삼계탕에 대한 인지도 및 관능적 특성
한국식품영양학회지
2016 .06
홍보 - 전복삼계탕의 영양적 가치
월간양계
2015 .01
레토르트 삼계탕의 F0값 수준에 따른 품질 차이
Food Science and Preservation
2016 .12
쌀가공기술의 최근 동향
식품저장과 가공산업
2022 .12
육포의 신시장 창출을 위한 기술동향 분석 및 시장 예측 전망
축산식품과학과 산업
2019 .01
전통 약용식물을 첨가한 삼계탕의 품질 특성
한국가금학회지
2019 .06
Anti-oxidant Activities and Anti-aging Activities of Boiled Soup Extracted from Samgyetang Materials as affected by different types of Enzyme
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The Effect of Bone Regeneration on the Enzymatic Hydrolysis Characteristics of Boiled Soup Extracted from Samgyetang Materials as Affected by Different Types of Enzyme
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics of Samgyetang according to the Sodium Chloride Level and with/without Phosphate in Broth
Food science of animal resources
2019 .01
Detoxification Effect, Enzymatic Hydrolysis Characteristics and Antioxidant Activities of Boiled Soup Extracted from Samgyetang Materials as Affected by Different Types of Enzyme
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-Stress and Anti-Oxidant Effects of Boiled Soup Extracted from Samgyetang Materials as affected by different types of Enzyme in the Immobilization Stress Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Pre-cooking Conditions on the Quality Characteristics of Ready-To-Eat Samgyetang
한국축산식품학회지
2015 .01
열풍건조 및 오븐구이 닭발로부터 추출한 삼계탕 육수 제조
한국가금학회지
2019 .09
2016년 전망 - 축산물 수급 동향과 전망
낙농·육우
2016 .01
국산 밀 산업현황과 전망
식품산업과 영양
2016 .12
오리고기를 활용한 최신 가공기술 트렌드
축산식품과학과 산업
2017 .01
Effect of Sucrose Stearate on the Sensory-Related Quality of the Broth and Porridge of Ready-To-Eat Ginseng Chicken Soup Samgyetang
한국축산식품학회지
2017 .01
2017년 축산전망 - 축산물 수급동향과 전망
낙농·육우
2017 .01
딸기 산업의 현황과 전망
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
집중탐구 - 오리고기 활용 최신 가공기술 트렌드
오리마을
2018 .01
0