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넙치(Paralichthys olivaceus)스테이크제품의 제조 및 품질특성
수산해양교육연구
2015 .02
Comparative Study on the Effects of Boiling, Steaming, Grilling, Microwaving and Superheated Steaming on Quality Characteristics of Marinated Chicken Steak
한국축산식품학회지
2016 .01
Effects of Doneness on the Microbial, Nutritional, and Quality Properties of Pork Steak of Different Thicknesses
Food science of animal resources
2019 .01
Development of 3D Printing Ink and Process for Steak-Style Meat Analogues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Physicochemical Properties of Rice Cooked along with Various Mixed Grains and by Different Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Bloom의 완전학습모델을 활용한 NCS 기반 조리 실무 교수?학습 개발 및 효과
한국식품영양학회지
2017 .10
Effects of sensory test conditions and cooking methods on consumer acceptance
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development of Beef Flavor Using Maillard Reaction with Chlorella Powder and Precusors
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
냉동 및 냉장 저장한 돈까스와 햄버거스테이크의 품질특성
동물생명과학연구
2017 .06
Comparison of Maillard reaction products in reaction flavor using mealworm according to amino acid precursors
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
조리방법을 달리한 식물성 떡갈비의 품질 및 관능특성
산업식품공학
2021 .11
Processing Optimization of Hamburger Steak Using Salmon Oncorhynchus keta Frame Meat
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Metabolomic Study on the Effect of Amino Acids on the Maillard Reaction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Nutritional Characteristics of Hamburger Steak Using Salmon Oncorhynchus keta Frame Meat
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Antioxidant Compound and Antioxidant Activity of Cooking Brown Rice with Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Dietary Fiber Enrichment and Different Cooking Methods on Quality of Chicken Nuggets
한국축산식품학회지
2017 .01
조리 방법에 따른 자색 당근의 품질 특성 및 항산화능의 변화- 조리 방법에 따른 항산화 잔존량 -
한국식품영양학회지
2019 .01
돼지후지육 첨가 넙치(Paralichthys olivaceus) 스테이크의 제조 및 품질 특성
한국수산과학회지
2015 .12
The Change in Quality Characteristics of Hanwoo in Home Meal Replacement Products under Different Cooking and Freezing Methods
한국축산식품학회지
2018 .01
Changes in cooked rice volatiles as affected by pressurized and overheated cooking conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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