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Antioxidant Compound and Antioxidant Activity of Cooking Brown Rice with Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
조리 방법에 따른 자색 당근의 품질 특성 및 항산화능의 변화- 조리 방법에 따른 항산화 잔존량 -
한국식품영양학회지
2019 .01
Effects of sensory test conditions and cooking methods on consumer acceptance
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
조리방법을 달리한 쥐눈이콩의 인체유방암세포 이동성 억제 효과
한국식품영양학회지
2017 .08
식품·조리 교과군 특성화고등학교 학생이 인식하는 미래 식품·조리업에 대한 이미지 분석
수산해양교육연구
2024 .10
국가직무능력표준(NCS)에 근거한 조경분야 교육과정 개발 방법론 - 갭분석을 중심으로 -
한국조경학회지
2015 .01
Impacts of cooking efficacy and food-related environmental concerns on sustainable eating practices among young Korean adults in their 20s
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Changes in Volatile Compounds in Garlic by Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical Properties of Rice Cooked along with Various Mixed Grains and by Different Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The Effects of Cooking Methods on the β-Carotene Levels of Selected Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Pre-cooking Methods on Quality Characteristics of Reheated Marinated Pork Loin
한국축산식품학회지
2018 .01
A Comparison of the Essential Amino Acid Content and the Retention Rate by Chicken Part according to Different Cooking Methods
한국축산식품학회지
2017 .01
Changes in Vitamin K Contents in Chicken By-Products by Different Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
해사고등학교 학생의 NCS기반 교육과정에 대한 인식이 진로역량에 미치는 영향: 기관 교과를 중심으로
수산해양교육연구
2020 .10
NCS 교육과정 개편을 위한 프로젝트기반 학습법 : 4년제 대학을 중심으로
수산해양교육연구
2016 .08
Vitamin B12 retention in selected marine algae according to cooking process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Performance characteristics of a single-cylinder power tiller engine with biodiesel produced from mixed waste cooking oil
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .03
전통 증해법 기반의 닥나무 인피섬유 제조
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2017 .04
Comparison on vitamin B₂ contents according to the cooking methods in green onions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The effect of different cooking methods on folate contents in selected mushrooms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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