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Screening and Characterization of Lactobacillus casei MCL Strain Exhibiting Immunomodulation Activity
한국축산식품학회지
2012 .01
Characteristics of Cholesterol-lowering Lactobacillus casei subsp. casei strain GL-03 Isolated from Cheese
Applied Biological Chemistry
2014 .01
Effect of caffeine on the antibacterial activity of Lactobacillus casei : caffeine and antibacterial activity of L. casei
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .12
Kinetic Properties of Aminopeptidase from Lactobacillus casei AHU 1055
Food Science and Biotechnology
1994 .03
Purification and Characterization of Aminopeptidase from Lactobacillus casei AHU 1055
Food Science and Biotechnology
1994 .03
Physico-chemical Properties of Lactobacillus casei 00692 during Fermenting for liquid-type Yogurt
한국축산식품학회지
2005 .01
인체에서 새롭게 분리한 Lactobacillus casei 균주들의 콜레스테롤 저하 능력과 담즙산 분해 능력의 비교
한국축산식품학회 학술발표초록집
1998 .01
Physico-Chemical and Sensory Properties of Liquid Type Yogurt with Lactobacillus casei 911LC based on Fermenting Time
한국축산식품학회 학술발표초록집
2003 .01
유산균을 첨가한 발효육의 이화학적 특성 및 산화억제 효과
한국축산식품학회지
2006 .01
콜레스테롤 저하 유산균의 분리 및 이들 균주의 이화학적 특성
Applied Biological Chemistry
1999 .01
Lactobacillus spp의 Salmonella enteritidis KU 101에 대한 보호효과와 L. casei YIT 9018의 16S-23S rRNA Intergenic Spacer Region 염기배열 특성
한국축산학회지
2003 .01
Antifungal Effect of Phenyllactic Acid Produced by Lactobacillus casei Isolated from Button Mushroom
한국버섯학회지
2016 .01
[P10-160] Effects of Whey Protein Concentrate Hydrolysates and fermented-milk by Lactobacillus casei ATCC 393 in Ovariectomized Rat Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
A Novel Lactobacillus casei LP1 Producing 1,4-Dihydroxy-2-Naphthoic Acid, a Bifidogenic Growth Stimulator
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .03
유산균 종류에 따른 발효톳 추출물의 항염증 활성
한국식품영양과학회지
2015 .10
Changes of Physico-Chemical Properties in Liquid-type Yogurt with Lactobacillus casei 00692 duirng Fermentation
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
Lactobacillus spp. 의 항산화 효과 및 활성산소에 대한 내성
한국축산학회지
2004 .01
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