지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Bifidobacterial Growth Stimulation by Lactobacillus casei via Whey Fermentation
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .09
성인으로부터 분리된 Lactobacillus casei CU2604의 우유배지에서의 생장 특성 및 생리적 특성
한국축산식품학회지
2009 .01
유산균을 첨가한 발효육의 이화학적 특성 및 산화억제 효과
한국축산식품학회지
2006 .01
Improved Functional Characteristics of Whey Protein Hydrolysates in Food Industry
한국축산식품학회지
2015 .01
Experimental and Modelling Study of the Denaturation of Milk Protein by Heat Treatment
한국축산식품학회지
2017 .01
감마선 조사가 Soy Protein Isolate와 Whey Protein Concentrate의 이화학적 성질에 미치는 영향
한국식품과학회지
1999 .12
Comparison of Allergic Parameters between Whey Protein Concentrate and Its Hydrolysate in Rat Basophilic Leukemia (RBL)-2H3 Cells
한국축산식품학회지
2018 .01
Effects of the Whey Protein Hydrolysates of Various Protein Enzymes on the Proliferation and Differentiation of 3T3-E1 Osteoblasts
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .03
Anti-osteoporotic effect of Lactobacillus fermented milk products and its potential mechanisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparison of Bifidogenic Growth Stimulation Activities of Fermented Whey Prototypes
Preventive Nutrition and Food Science
2013 .12
Antioxidant Activity and Anti-inflammatory Activity of Milk Protein Hydrolysates
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Protein Hydrolysate Formula 의 특성과 Milk Allergic Symptom에 대한 효과
한국축산식품학회 학술발표초록집
1995 .01
ACE-inhibitory Activity of Whey Protein Hydrolysates derived from String Cheese
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
2-DE and MALDI-TOF MS-based identification of bovine whey proteins in milk collected soon after parturition
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Antioxidant effects of the enzymatic hydrolysates prepared from the oriental medicine materials fermented by Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Kinetic Properties of Aminopeptidase from Lactobacillus casei AHU 1055
Food Science and Biotechnology
1994 .03
Purification and Characterization of Aminopeptidase from Lactobacillus casei AHU 1055
Food Science and Biotechnology
1994 .03
Screening and Characterization of Lactobacillus casei MCL Strain Exhibiting Immunomodulation Activity
한국축산식품학회지
2012 .01
유청 단백질 가수분해물의 유화특성
한국축산식품학회지
2003 .01
0