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유산균을 첨가한 발효육의 이화학적 특성 및 산화억제 효과
육가공
2007 .01
성인으로부터 분리된 Lactobacillus casei CU2604의 우유배지에서의 생장 특성 및 생리적 특성
한국축산식품학회지
2009 .01
Physico-Chemical and Sensory Properties of Liquid Type Yogurt with Lactobacillus casei 911LC based on Fermenting Time
한국축산식품학회 학술발표초록집
2003 .01
Kinetic Properties of Aminopeptidase from Lactobacillus casei AHU 1055
Food Science and Biotechnology
1994 .03
Purification and Characterization of Aminopeptidase from Lactobacillus casei AHU 1055
Food Science and Biotechnology
1994 .03
Screening and Characterization of Lactobacillus casei MCL Strain Exhibiting Immunomodulation Activity
한국축산식품학회지
2012 .01
[P10-160] Effects of Whey Protein Concentrate Hydrolysates and fermented-milk by Lactobacillus casei ATCC 393 in Ovariectomized Rat Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Physico-chemical Properties of Lactobacillus casei 00692 during Fermenting for liquid-type Yogurt
한국축산식품학회지
2005 .01
Characteristics of Cholesterol-lowering Lactobacillus casei subsp. casei strain GL-03 Isolated from Cheese
Applied Biological Chemistry
2014 .01
유산균 종류에 따른 발효톳 추출물의 항염증 활성
한국식품영양과학회지
2015 .10
식물성유산균으로 발효한 천연항균제 식물성유산균발효액에 관한 연구
식품과학과 산업
2011 .06
Lactobacillus spp의 Salmonella enteritidis KU 101에 대한 보호효과와 L. casei YIT 9018의 16S-23S rRNA Intergenic Spacer Region 염기배열 특성
한국축산학회지
2003 .01
Effect of caffeine on the antibacterial activity of Lactobacillus casei : caffeine and antibacterial activity of L. casei
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .12
EM(Effective Microorganisms)과 관련된 유산균을 첨가한 발효육의 산화억제 효과
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
유산균과 그 발효유가 Asperigllus parasiticus의 생육과 Aflatoxin 생성에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
1998 .01
인체에서 새롭게 분리한 Lactobacillus casei 균주들의 콜레스테롤 저하 능력과 담즙산 분해 능력의 비교
한국축산식품학회 학술발표초록집
1998 .01
Antifungal Effect of Phenyllactic Acid Produced by Lactobacillus casei Isolated from Button Mushroom
한국버섯학회지
2016 .01
Screening of Lactobacilli Derived from Fermented Foods and Partial Characterization of Lactobacillus casei OSY-LB6A for Its Antibacterial Activity against Foodborne Pathogens
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .06
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